"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

יקר פי ארבעה: ההסתבכות העסקית של אן זיוי

אותו גאדג'ט לפנים, שני תגי מחיר, והרבה עצבים בתגובות

,עודכן
0השמעה
אן זיוי. צילום: עומרי לוי

אן זיויהכריזה על השקה של מכשיר קוסמטי חדש לפנים ואז הגיע החלק שהאינטרנט הכי אוהב: השוואת מחירים. זיוי מוכרת את המכשיר ב-69 שקלים תחת המותג שלה "אנזי", בזמן שברשת טוענים שאפשר למצוא מכשיר זהה ב-16 שקלים באתר סינים.

לפי הטענות שעלו ברשת, מדובר בפער מחיר של למעלה מפי ארבעה. מפה, כמו תמיד באינטרנט, זה זלג מהר מאוד מהשוואת מחירים לשאלות על מקור המוצר, איכות, ואיך בדיוק נקבע המחיר.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

מימין: המוצר אתר temua, משמאל: המוצר בסטורי של אן,צילום: צילום מסך

התגובה מסביבתה של זיוי

בסביבתה של זיוי מסבירים שהעלות הגבוהה נובעת מכמה שכבות מסביב למוצר, ולא רק מהמכשיר עצמו. לפי הדברים שנמסרו ל-ForReal, הסיבות הן התקן של משרד הבריאות, בקרת איכות, שירות לקוחות ואחריות לצרכן.

עוד הוסיפו כי המוצר שלה מיוצר במפעל בסין שמייצר לחברת "אנזי" מוצרים נוספים, ולא "הוזמן מספק". זיוי סיפרה שהשתמשה בעצמה במוצר הזול שמופיע באתרים, וגילתה לטענתה בעיה: "הסוללה לא תואמת את הסוללה בישראל".

אן זיוי והמוצר שחולל סערה,צילום: צילום מסך
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו