היום (רביעי) לפני זמן קצר שיתפה רונה לי שמעון בסטורי שלה פוסט של הפרשנית הפוליטית העצמאית רעות ענבר שכתבה דברי ביקורת חריפים נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו, נגד הממשלה שהוא עומד בראשה ונגד ציבור המתנחלים כשקראה לשנות את שיח המלחמה משיח מגויס לכזה שמבקר ומתנגד. על גבי הטקסט הוסיפה שמעון מילים משלה שבהן הוסיפה לבקר את נתניהו, את הממשלה ואת ציבור המתנחלים וקראה לצאת למחאות בקרוב.
"איזה פוסט!", החמיאה רונה לי. "אמן תקראו, אמן נדבר. אמן יהיה לנו כוח להתנגד להזיה הזאת שכופים עלינו בשביל מניעים איומים", כתבה. "אמן נדבר על הפלגנות, המתנחלים שמבצעים טרור ממש לידנו ובמימון הממשלה מהכיס שלנו. אמן שנצא לרחובות בקרוב, ולא נכנע לעייפות שנכפית עלינו מלמעלה. אמן".
זוהי כמובן אינה הפעם הראשונה שרונה לי יוצאת נגד ממשלת נתניהו ונגד נתניהו. חודשיים אחרי טבח 7 באוקטובר כתבה על נתניהו ועל ממשלתו: "בן אדם עם מוסר מופקר! איש מפחיד ומסוכן! לאן הבאת אותנו, אלוהים ישמור?! אנחנו רואים את הנסיונות העלובים שלך להקטין, למזער, להשוות, לסובב ולהאשים. אנחנו לא נסלח ולא נשכח! גם את הנסיונות שלך להפריד בנינו שוב! זה לא יעבוד לך! כולם רואים לך. גם אם יש אנשים שפופי קומה שמגנים עליך כי הם מפחדים על התחת שלהם. לא נשכח ולא נסלח!".

