אמש (שני) בחר רמי קלינשטיין להרים לאקסית שלו ואם שתי בנותיו משי ונועם, ריטה, בפוסט שפרסם ברשת החברתית אינסטגרם. הסיבה? ציון ארבעים שנים לקדם האירווזיון שבו עלתה ריטה על הבמה למופע סנסציוני עם השיר "שביל הבריחה", מופע שהפך אותה בערב אחד לכוכבת של ממש.
"היום לפני ארבעים שנה מדינה שלמה צפתה בקדם האירוויזיון בו ריטה ביצעה את 'שביל הבריחה'", הזכיר רמי. "הביצוע ההיסטורי הזה, שכל מה שהיה שם היה שונה מכל מה שקרה עד אז במדינה. השיר שהפקתי היה הכי חדשני, השירה שלא מתייפייפת, העמידה הסקסית והחצופה, וכמובן הז'קט הצהוב שנפל כל כמה שניות מהכתף שלה. כל זה היה התחלה של טירוף, הערכה והערצה ברמות שאז לא היו כאן".
בהמשך הוסיף להחמיא לגרושתו, וגם כתב על העבודה המשותפת שממשיכה עד עצם היום הזה. "אף אחד לא זוכר שהשיר זכה בסה"כ במקום הרביעי בתחרות. זה לא שינה את הרגע שהפך את ריטה בין לילה לכוכבת על. היינו בסה"כ בני עשרים וארבע. הלילה הזה לפני ארבעים שנה הוא לילה בלתי נשכח מבחינתי ויריית הפתיחה לקריירה סופר מרשימה לסופר אומנית שכבוד הוא לי על שיתוף הפעולה בנינו שנמשך עד עצם הימים האלה".




