"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

שימי מ"ווארט" חושף למה לא התגייס: "אין לי ברירה"

אחרי שקיבל המון הודעות מבקרות על כל שהשתמט משירות צבאי, שימי סגל פותח הכל ומספר למה לא הפך לחייל. "היה נכון באותו זמן שאני אקבל פטור"

,עודכן
0השמעה
"אתם לא יודעים מה עברתי". שימי סגל חושף למה לא התגייס לצה"ל. צילום: רשת 13

לשימי סגל נמאס לקבל הודעות חוזרות ונשנות שמבקרות אותו על אי גיוסו לצה"ל. אז אמש (ראשון) הוא פתח מצלמה כדי לעשות אחת ולתמיד סוף לסיפור ולהצקות בנושא ולשתף את העוקבים אחרי התכנים שלו ברשת החברתית אינסטגרם בסיבה שבגינה קיבל פטור.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

נמאס לו. שימי סגל מ"ווארט",צילום: אינסטגרם

"שבוע טוב. שבוע של שקט. אמן שבוע של גאולה", אמר סגל וניגש לנושא הבוער מבחינתו. "בין היתר אני מקבל הרבה הודעות על זה שאני משתמט. אז חבר'ס, סקופ קטן: אני בן עשרים ושש, מתגייסים בגיל שמונה עשרה. ואני אומר לכם עכשיו - הייתי מחליף את המצב הנפשי שלי בגיל שמונה עשרה עם שירות בצבא. אז ברוך השם אתם לא יודעים מה עברתי, וזה לא עניינו של אף אחד מה עברתי, אבל ברוך השם עברתי! והיה נכון באותו זמן שאני אקבל פטור, פטור למצבי הנפשי. אין לי ברירה אלא להגיד את זה, אם לא, לא תרדו ממני. אז קיבלתי פטור".

אינסטגרם

בהמשך הביע תמיכה בחרדים המתגייסים וציין גם את העובדה כי העניין מפלג את החברה החרדית. "אני אוהב את האחים שלי שמתגייסים. אני חושב שיש פה קונפליקט מטורף בין החרדים שלא מתגייסים לחרדים שכן מתגייסים ואני מדבר כרגע על החרדים. אבל חלאס לקרוא לי משתמט!", דרש בסיום.

אוהב את אחיו החרדים שמתגייסים. שימי סגל,צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו