"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

חודשיים וחצי אחרי הניתוח, עינב בובליל חושפת תוצאות: "אני בשוק"

כוכבת "האח הגדול" שעברה בסוף השנה האזרחית האחרונה ניתוח שאיבת שומן, שיתפה בתמונות של לפני ואחרי

,עודכן
0השמעה
משתפת בתוצאות הניתוח שעברה. עינב בובליל. צילום: אינסטגרם

חודשיים וחצי אחרי שעברה ניתוח לשאיבת שומן מהזרועות, עינב בובליל, כוכבת הריאליטי שהפכה לאושיית רשת מצליחה פרסמה אמש (בלילה שבין רביעי וחמישי) את תוצאות ההליך הקוסמטי בסטורי שהעלתה לעמודה ברשת החברתית אינסטגרם.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

יש תוצאות. עינב בובליל,צילום: אינסטגרם

"וואו, תראו את התוצאה!", כתבה בובליל על רקע שתי תמונות של לפני ואחרי הניתוח. "אני בשוק, פעם ראשונה שככה רואה. לקחתי תמונות מסרטונים כי לא צילמתי לפני! אין לי צלקות חוץ מכמו פצע קטן קטן שכבר עבר. בהרדמה מלאה. זו שאיבת שומן".

"אין לי צלקות". עינב בובליל,צילום: אינסטגרם

בדצמבר עדכנה בובליל בפרטי הניתוח. "לא עשיתי מתיחת זרועות עם צלקת לאורך כל היד, עשיתי שאיבת שומן וקצת הידוק עור", הסבירה אז. "יש חור קטן ממש של הכניסה של המזרק ששואבים איתו את העור. זה ניתוח קוסמטי קטן. הוצאתי 700 סמ"ק שומן, וזה לא מעט. בסוף הבנתי שזה משהו שמפריע לי באמת ולא פרופורציונלי לגוף שלי".

זה הפריע לה. עינב בובליל,צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו