"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

"תחליט באיזה צד אתה": זהבי עוקץ, יובל לא נשארת חייבת

השחקן והמוזיקאי השאיר תגובה עוקצנית במיוחד על פוסט של נמרוד רון, בן זוגה של המשפיענית, בו הוא חשף טראק חדש. היא לא שתקה בתגובה

,עודכן
0השמעה
יובל ונמרוד, עוז זהבי. צילום: אינסטגרם

יובל כספית ונמרוד רוןשוב בכותרות, אבל הפעם לא מדובר בצעידה על המסלול, אלא בביף אינטרנטי מפתיע במיוחד עם לא אחר מעוז זהבי.

הזוג המאורס, שיעמדו מתחת לחופה ב-1 במאי, צילמו סרטון שעלה בחשבון האינסטגרם של רון, שבין שלל עיסוקיו כאיש הייטק, יזם ואמן הוא גם דיי-ג'יי. בסרטון הוא הציג טראק חדש שיצר, עיבוד אינדי דאנס לפיוט "אדון הסליחות".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

מי שפחות התחבר לטראק המדובר הוא זהבי, שמלבד היותו שחקן הוא גם משמש כדיי-ג'יי. עוז הגיב על הפוסט של נמרוד: "כל הכבוד לסונו", כשהוא רומז בעוקצנות כי רון יצר את הטראק באמצעות סונו, כלי בינה מלאכותית שמיועד להפקת מוזיקה. נמרוד עצמו הגיב לעקיצה של זהבי בהומור והתייחס לשאר תכונות הפקת המוזיקה: "למה רק לסונו? תחמיא גם ל-Elevenlabs, אבלטון וגאראז׳בנד".

View this post on Instagram

A post shared by Nimrod Ron (@nimrodron)

אבל כספית פחות התחברה לתגובה של זהבי ועלתה להתקפה: "איזה מצחיק זה שנמרוד עוקב אחריך ומרים לך בכל הזדמנות על המוזיקה שלך ואתה נכנס ככה ומוריד לבן אדם" פתחה יובל והמשיכה: "בתור מי שיצא על תרבות ההייט ברשת. אם אין לך משהו טוב להגיד - אתה ממש יכול לא להוריד לבן אדם ופשוט להמשיך בחייך. נאה דורש נאה מקיים. אבל אתה לא יכול גם להוריד לאנשים וגם לבכות שיורדים עליך. תחליט באיזה צד אתה רוצה להיות".

הביף של עוז זהבי, יובל כספית ונמרוד רון,צילום: צילום מסך מאינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו