"הוא לא עצר שם": מה גרם לפאולה רוזנברג לבכות?

מגישת הטלוויזיה לשעבר שעשתה רילוקיישן לקפריסין יחד עם בעלה ליאון רוזנברג ושתי בנותיהם, מספרת על רגע אחד שגרם לה לחזור אחורה, לדמוע ולחוש גאווה

מה גרם לפאולה רוזנברג לבכות? , אינסטגרם
מה גרם לפאולה רוזנברג לבכות?. צילום: אינסטגרם

פאולה רוזנברג שאחרי טבח 7 באוקטובר וירידת תוכנית הבוקר שלה ושל בעלה ליאון רוזנברג עזבה את ישראל ועברה להתגורר בקפריסין, שיתפה אמש (שני) ברגע שריגש אותה במיוחד בהופעתו של באד באני בסופרבול.

התרגשה. פאולה רוזנברג, צילום: אינסטגרם

"הייתי ילדה ארגנטינאית בת חמש כשגיליתי שגם אני גרה באמריקה, שלא רק ארצות הברית היא אמריקה. אתמול בהופעה של באד באני בסופרבול היה מסר אחד שנגע בי במיוחד, וגרם לי לדמוע", כתבה רוזנברג. "זה הרגע שצירפתי פה בווידאו בו הוא אמר 'אלוהים יברך את אמריקה'. אבל הוא לא עצר שם. מיד אחרי האמירה הזו הוא התחיל למנות את כל מדינות אמריקה הלטינית". 

אינסטגרם

"כשסיים צעק 'עכשיו כן!'. זה ביטוי שנהוג לומר בספרדית אחרי שהצלחנו לתקן משהו. כשבאד באני אמר 'ארגנטינה' על הבמה הזו, הרגשתי איך הראש שלי קצת מזדקף מגאווה. הרגשתי איך החזירו אפילו לי משהו. לילד בת החמש שחשבה שהמילה 'אמריקה' שייכת רק לארצות הברית. זה הרגיש אחרת, לא כמו הזמר המודע למעמד, אלא כמו ילד שקופץ משמחה כי הצליח להשיג משהו שחלם עליו. ככה נראה מאבק לצדק חברתי. המילה אמריקה מתארת יבשת, והיא שייכת לכולם", הכריזה. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...