"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

עדן הראל מודה: "זה חסר לי"

מגישת הטלוויזיה שחזרה לעבוד בערוץ 14 מספרת על הצורך בניתוק. "האוויר הזה הוא ממש הכרחי בשבילי"

,עודכן
0השמעה
גם הבוקר היה מורכב. עדן הראל. צילום: אינסטגרם

אחרי ששתקה במשך ימים שלמים במסגרת סדנת שתיקה אליה נרשמה עם בנה אוריה, עדן הראל פצחה אתמול (מוצ"ש) בסשן של שאלות ותשובות באינסטגרם שבו סיפרה על הצורך בשקט ונחת אחרי החזרה לשגרה השוחקת והאינטנסיבית כמנחת תוכנית בוקר בערוץ 14.

חזרה לעבוד עם בעלה. עדן הראל ועודד מנשה,צילום: ארכיון פרטי

"מה עומד מאחורי ההחלטה האמיצה הזאת (ללכת לסדנת שתיקה)?", נשאלה הראל שפתחה בווידוי. "הצורך בשקט יחד עם לימוד. חסרה לי הנחת. החיים שלי מאוד אינטנסיביים, והאוויר הזה הוא ממש הכרחי בשבילי. אבל לא סתם חופש, אלא למלא את הנפש והנשמה, בלימוד ובהתבוננות. מחכה כבר לפעם הבאה".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

"חסרה לי הנחת". עדן הראל,צילום: אינסטגרם

השאלה הבאה הייתה המשך ישיר לזו שנשאלה קודם וביקשה לדעת מה בדיוק עושים בסדנת השתיקה. "מתחילים את הבוקר בהתבודדות בטבע", השיבה הראל. "יש שיעורים של התבוננות (מדיטציה), יש יוגה. לומדים להתבונן על המחשבות בלי להיכנס לתוכן. אוכלים, נחים, ויש שיעור עיוני שלומדים דברים עמוקים שקשורים בחסידות והתבוננות. יש את הרב אסף בילר שהוא הרב של הסדנה. מלמד איתו ביחד הרב נדב, שמביא זווית אחרת. לנשים אביבה מעבירה את ההתבודדות בטבע והיוגה".

"מתחילים בהתבודדות בטבע". עדן הראל,צילום: אינסטגרם

כזכור, שבועיים לאחר שהודיעה על עזיבתה את ערוץ 14, נשאלה הראל לסיבה שעמדה מאחורי ההחלטה הדרמטית, וסיפרה על האתגר. "התוכנית תפסה כיוון יותר מלחמתי פוליטי, וזה פשוט קשה לי", שיתפה. "קשה לי לדבר עם משפחות חטופים, ולהמשיך את היום. קשה לי לדבר עם משפחות שכולות, ולהמשיך את היום. קצת רגישה מדי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו