פרסום ראשון: אגם רודברג תנחה את ״דאבל על הכסף״

השחקנית והדוגמנית נבחרה להנחות את ״דאבל על הכסף״ בכאן 11. פרטי הפורמט, סכום הזכייה וכל מה שידוע בכתבה המלאה

אגם רודברג. צילום: דניאל קמינסקי


ל-ForReal נודע כי אגם רודברג תנחה את ״דאבל על הכסף״, השעשועון החדש של כאן 11. מועד העלייה עדיין לא פורסם רשמית, הליהוקים לצמדים נמשכים, אבל בליהוק אחד כבר אין סימני שאלה.

הפורמט: מתחילים מ-500

עשרה צמדים יוצאים למשחק עם סכום פתיחה של 500 שקלים. המטרה ברורה: להכפיל את הכסף כמה שיותר. איך עושים את זה? כל דרך חוקית פתוחה – מכירה ברחוב, יוזמות קטנות, השקעות, אלתורים. בכל שלב הזוג שמרוויח את הסכום הנמוך ביותר מודח, אבל יוצא עם הכסף שצבר. הזוג שמחזיק עד הסוף אמור לזכות ברבע מיליון שקלים.

אגם רודברג, צילום: גדעון מרקוביץ

הליהוקים בעיצומם

בכאן 11 עדיין מגייסים צמדים, ואין בשלב הזה תאריך שידור רשמי. לפי גורמים בהפקה, מדובר בפרויקט שנמצא בעבודה מתקדמת, אך לוח השידורים טרם נסגר.

רודברג בפרונט

עבור רודברג זו חזרה לפריים בתפקיד מנחה. הבחירה בה מציבה בפרונט טאלנט מוכר, עם ניסיון טלוויזיוני רחב, בלי להישען על רעש ריאליטי. מי שעוקב אחרי סלבס יודע שזה מהלך שמכוון ליציבות ולא לאפקט רגעי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו