"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל
סוף לשמועות

אושר כהן מגיב לשמועות על משבר עם עדן פינס

שמועות על משבר זוגי נענו בסטורי אחד. אושר כהן מעלה תמונה עם עדן פינס ומעביר מסר שקט

,עודכן
0השמעה
עדן פינס ואושר כהן. צילום: אינסטגרם

בשעות האחרונות פורסמו ברשת שמועות על משבר זוגי בין אושר כהן לעדן פינס. זמן קצר לאחר מכן, כהן העלה לסטורי שלו תמונה משותפת של השניים, בצירוף לב וחמסה. לא נכתבו מילים, אבל המסר עבר.

הסטורי שענה לכולם

התמונה שעלתה בסטורי מציגה את כהן ופינס יחד, מחויכים, ללא כיתוב טקסטואלי. הבחירה להסתפק באימוג׳ים בלבד נתפסת כסימון ברור להרגעה, ולא כתגובה מתנצחת או מתגוננת.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

עדן פינס ואושר כהן,צילום: אינסטגרם

חריג בנוף

לפי מעקב אחרי הופעותיו ברשתות החברתיות, כהן כמעט ואינו מגיב לדיווחים או לרכילות על חייו האישיים. עצם הפרסום הפעם, גם אם מינימלי, בולט על רקע הקו השקט שהוא נוהג בו בדרך כלל.


אין תגובה רשמית או מילולית מצד כהן או פינס, ואין אישור חיצוני לקיומו של משבר. נכון לעכשיו, הדבר היחיד שמתועד הוא הסטורי שפרסם כהן עצמו, שמציג תמונה זוגית ומרמז כי מדובר ברכילות בלבד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו