אימא של חתן "ווארט" מדברת: "לא מקובל!"

אימו של משתתף "ווארט" שימי סגל, פתחה הכל בשיחה עם בתה אסתי

ממש לא מקובל. שימי סגל ב"ווארט". צילום: רשת 13

ציפי סגל, אימו של משתתף "ווארט" שימי סגל שנישא בתוכנית השידוכים לאדל פישי, התיישבה אמש (שלישי) לריאיון מול בתה אסתי סגל, שם היא דיברה על הבחירה של בנה ללכת לריאליטי, על הבנות החילוניות שלה, ועל הביקורת שהיא ומשפחתה סופגות. 

המשפחות סופגות. שימי ואדל ב"ווארט", צילום: רשת 13

"זה מקובל בקהילה פה שהולכים לתוכנית ריאליטי?", שאלה אסתי. "ממש לא!", פסקה בנחרצות ציפי. "שימי שאל אותך אם זה בסדר?", המשיכה. "כן, שימי שאל". כשתבקשה להגיד האם נתנה את הסכמתה לכך, השיבה ציפי: "בשביל שיתחתן, כן. בכיף שברתי צלחת. אלה שלא מצא חן בעיניהם - אז טוב, מה לעשות? זה העולם שלנו. דמוקרטיה, בחירה חופשית, תעשו ותגידו מה שאתם רוצים, רק אל תפגעו באנשים". 

ציפי סגל פותחת הכל | רשת 13

בהמשך התייחסה ציפי למורכבות שיש במשפחתה. "יש לך שתי בנות חילוניות, ילד שהולך לריאליטי", ציינה אסתי. "זה לא כזה כיף ולא כזה קל", ענתה ציפי. "יש לנו ציווי של 'ואהבת לרעך כמוך' ואנחנו מנסים ממש לתפקד בציווי הזה". 

כשציפי התבקשה לפרט על הדרך שבה קיבלה משפחתה המורחבת את העובדה שהחתונה של שימי צולמה לטלוויזיה, היא אמרה: "לא אהבו את זה. אמרו לנו 'מה, מצלמות, טלוויזיה? לא מתאים לנו'. זה מה יש. העיקר ששימי נשוי והוא מאושר ואדל מהממת". 

המשפחה לא אהבה את זה. שימי ואדל, צילום: רשת 13

ציפי התייחסה גם לנושא הדומיננטיות שלה. "בתוכנית, בפרקים הראשונים, יצא שאת מאוד אימא משתלטת", העירה אסתי. על כך הגיבה ציפי: "התרגלתי כבר לזה שאנשים אומרים מה שנראה להם. אתם לא מכירים אותי". 

יש לו אימא שתלטנית? שימי סגל, צילום: רשת 13
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו