מגישת "אבודים" צופית גרנט שלפני כשבועיים יצאה מגדרה במכתב אהבה שכתבה לבעלה שולי רנד לרגל יום נישואיהם, פרסמה היום (שלישי) סטורי שבו עדכנה בחופשה החלומית הזוגית שהשניים מקיימים יחד בקוסמוי שבתאילנד.
"וילה אסי. קוסמוי. יש מקומות שהם יפים ויש מקומות שהם חוויה", כתבה גרנט. "הכשירו לנו את המטבח כדי ששולי יוכל לאכול כאן בשקט ובשלווה, והלב פשוט נח".
בהמשך הרימה למארחים ותיארה על גבי תמונה של הוילה את החוויה המפנקת. "פגשנו כאן את רוני וובה עם הילדים המופלאים שלהם אסי ואלי, משפחה של נשמות טובות שנקשרנו אליהם כמו היינו משפחה מאז ומעולם. כיף אמיתי. הוילה עצמה חלום. שישה צימרים משגעים, שתי בריכות, אוכל מדהים עם שף שנמצא כאן כל הזמן ודואג להכל. פשוט לוקיישן שאין כמוהו. הצוות כאן נדיב, מחבק, נוכח. קוסמוי יפהפיה ווילה אסי היא לגמרי היהלום שלה. אם אתם מגיעים לתאילנד אל תפספסו", ייעצה.






