"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

קרן פלס העלתה סטורי תמוה, ולמחרת הגיע ההסבר

"אני באמת לא יודעת למה פתחתי מצלמה", אמרה הזמרת בסטורי לילי ומוזר. למחרת הסבירה את הסיבה שגורמת לכך שהיא "מדברת שטויות"

מערכת ForReal
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

קרן פלס , קוקו
קרן פלס. צילום: קוקו

זה התחיל כמו ערב שגרתי אצלקרן פלס, ונגמר בסטורי שאפילו היא לא מצליחה להסביר.

כמה שעות אחר כך, כשהבוקר עלה, פלס עשתה סדר וגילתה מה באמת עמד מאחורי הסרטון ההזוי.

אינסטגרם קרן פלס

"הננס ההוביט עם כיסוי הראש"

אחרי טיפול שיאצו שעברה בשעת לילה אצל חברתה רותם, היא העלתה סטורי קצר שבו אמרה:"שלום זה הננס עם הכיסוי ראש, ההוביט, שעבר עכשיו טיפול שיאצו אצל רותם…".

ואז הוסיפה וגם כתבה:"אני באמת לא יודעת למה פתחתי מצלמה".

הטקסט והווייב נשמעו קצת הזויים, גם לפלס עצמה, שלא סיפקה הסברים.

קרן פלס מתעדת את טיפול השיאצו שעברה, צילום: אינסטגרם

בבוקר: ההסבר מגיע

בבוקר, פלס חזרה למצלמה, וסיפרה שאובחנה עם שפעת בי. וכאן הגיע ההסבר למאורעות הלילה הקודם:"אמא שלי מספרת שתמיד כשהייתי חולה כילדה הייתי מדברת שטויות".

אגב, פלס ציינה שמדובר בסוג שפעת שבדרך כלל יש בעיקר לילדים, והוסיפה בסיפוק:"אני אקח את זה כקומפלימנט".

ו

אינסטגרם קרן פלס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...