"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

אילנית לוי לבתה אלין: "נמאס לי ממך"

מגישת הטלוויזיה שלחה הודעה עצבנית במיוחד לבתה אלין גולן. מה הייתה הסיבה לכעס הגדול?

, עודכן
0השמעה
החליטה לתפוס פיקוד. אילנית לוי עם אלין גולן , אור גפן
החליטה לתפוס פיקוד. אילנית לוי עם אלין גולן. צילום: אור גפן

אמש (שני) פרסמה הזמרת אלין גולן הודעה פרטית עצבנית במיוחד ששלחה לה אימה מגישת הטלוויזיה אילנית לוי, הידועה בחיבתה המוגזמת לסדר וניקיון. הסיבה לכעס הגדול של לוי הייתה ארון הבגדים ההפוך שהשאירה גולן בחדרה. מה בדיוק נאמר שם ואיך זה נגמר?

כעסה מאוד. אילנית לוי, צילום: שי יחזקאל

"תקשיבי מתוקה שלי, אני שרופה לך על החיים, את אהבת חיי, אין דבר שאני אוהבת יותר ממך בעולם, אבל נמאס לי ממך ונמאס לי מהחדר שלך", הודיעה לוי בכעס. "תגידי לי, את שפויה? את רוצה שאני אעיף לך את כל הארון החוצה? אני אעיף אותו וזהו, אין ארון, אין בגדים. מה את מטורפת? מה נראה לך, שכל יום אני אקפל 70 אלף בגדים וגיהינום בארון? למה? למה לא להתחשב קצת? למה לא להיות חמודה?".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

גולן בחרה להשיב לאילנית בהודעה כתובה: "היי אימוש, גם אני אוהבת אותך בכל לבי". על גבי צילום המסך הוסיפה אלין. "תגידו שיש לכם אימא מרוקאית בלי להגיד שיש לכם אימא מרוקאית. איך עלה לה בשנייה. חיים שלי, עדינה", עקצה. לוי לא נשארה חייבת אל מול העקיצה והחזירה: "בוקר טוב! אם הייתי מצרפת תמונה של החדר של גברת הוריקן, אולי הייתם מבינים אותי".

אילנית כועסת על אלין | אינסטגרם

שעות לאחר מכן תיעדה גולן את אימה אילנית קולעת לה צמה והכריזה: "השלמנו".

אילנית קולעת צמה לאלין, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו