אחרי שנתיים של זוגיות, ואחרי יותר משנה מאז שהתארסו, היום זה סוף סוף קרה: נועה קירל ודניאל פרץ הפכו לחתן וכלה, ולנו יש את התמונות הראשונות והמרגשות של השניים מהרגע הכי משמעותי בחייהם.

נספר לכם שהיום קירל לובשת שתי שמלות של המעצב אלון ליבנה, מי שכזכור ליווה אותה ברגעים הכי משמעותיים בקריירה המפוארת שלה, כולל האירוויזיון וההופעה בפארק הירקון. הסטייליסט של קירל בשנה האחרונה הוא כידוע, תום רוזיליו.
ומה בתפריט? בקבלת הפנים יחכו לאורחים פאני פורי עם גוואקמולי וסביצ'ה דג, וצ'יפס אורז עם סביצ'ה דג לבן. אחרי הטקס יוכלו המוזמנים ברי המזל להתפנק באסאדו עגל מעושן ופילה בקר עם שלל תוספות.
כשיתשייבו לשולחן יוגשו לאורחים לחמים, צלחות חריפים, וסלסלת עגבניות. מי שיבחר לא לפזז על רחבת הריקודים ימצא את המלצרים מציעים לו קרפצ'יו שייטל, קרפצ'יו קולורבי, חציל בלאדי שרוף, סלט שורשים, סיגר דגים ועוד.
בגזרת הטאפסים יוגשו פילה דג מטוגן, טרטר בקר, אסקלופ סלמון, מוסר שלם בטאבון ועוד. לעיקרית יוגשו לבחירה אנטריקוט, פילה בקר, מסאחן פרגית, פילה מוסר, או פסטה פטוציני אלי אוליו. והרי אין ארוחה שלמה בלי קינוח. מי שיישאר עד הסוף יתלבט בין קרמבו אגוזי לוז, מלבי, צ'ורוס, עוגת היער השחור, פאי תפוחים, עוגת מייפל, אצבעות שוקולד, סינבון חם, פבלובה, או קינוח שוקולד דובאי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו