ביום רביעי האחרון הגיש דני רופ את תוכניתו "הדבר הבא" בערוץ 10, ערוץ הכלכלה. רופ, שדיווח על ירידות שערים בבורסה, עצר לפתע את שטף דבריו כשהתלונן על מחסור באוויר והתקשה לעמוד על שתי רגליו. לאחר מכן זז אל מחוץ לפריים וסיפר על חולי שממנו הוא סובל.
"אין לי אוור, איזו טעות שבאתי, תקשיבו. וואו", אמר דני ולאחר מכן הניח את ידיו על ברכיו והתקשה לעמוד. שניות אחר כך הוא התרומם, זז הצידה אל מחוץ לפריים והוסיף: "אני חולה כבר יומיים, אני כמו מפגר ממשיך. אין לי חום או כאלה, אבל אני גמור", סיפר לאנשי ההפקה.
דני רופ קוטע את השידור לאחר שחש ברע | ערוץ הכלכלה
מדני רופ נמסר בתגובה: "גם אני חולה לפעמים. למרות זאת הגעתי לשידור יומיים כי היו הרבה התחייבויות למרואיינים ולתוכנית. היה לי קשה לנשום ולדבר. לצערי בגלל תקלה טכנית בערוץ, לא הוסר הקטע בעריכה (התוכנית שלי מוקלטת מדי יום) ושודר בטעות. דרך אגב, אני מרגיש טוב יותר. תודה על ההתעניינות".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו



