"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

מתפרקות: מה עובר על דניאל עמית, יובל, דנית וליקוש?

ארבע המשפיעניות הבלתי נפרדות כבר לא: שתיקה ביומולדת, היעדרויות מאירועים ורמזים לנתק. כל הפרטים על דניאל עמית, יובל כספית, דנית גרינברג וליקוש

,עודכן
0השמעה
לי מנחם, דנית גרינברג, יובל כספית, דניאל עמית. צילום: ForReal

פעם הן היו "הסקווד" הבלתי נפרד של האינסטגרם. עכשיו אפילו סטורי מנומס אין.יובל כספית,דנית גרינברגוליקוש (לי מנחם)נשארו חברות, ודניאל עמית? פחות.

השמועות על ריחוק החלו מזמן, אבל אתמול קיבלו עוד אישור כשיובל כספית חגגה יומולדת 30, ובזמן שדנית וליקוש פרסמו איחולים לבסטית, דניאל שמרה על שתיקה ולא העלתה אפילו סטורי של נימוס בסיסי עבור מי שעד לאחרונה היתה אחת מחברותיה הקרובות.

ולא רק זה: בשבוע שעבר כשיובל העלתה את תצוגת האופנה הראשונה שלה, רגע משמעותי בקריירה שלה, דנית התייצבה בשורה הראשונה פלוס פרגון בסטורי, ליקוש נעדרה אבל פרגנה ברשתות, ואילו דניאל טיילה ביפן ולמרות האינטרנט המהיר, אבל גם אז לא העלתה תזכורת.

כרוניקה של הידרדרות

"בברכה של ליקוש לדנית היא העלתה תיעוד מהסירה וגם שם היה עניין: דניאל נעלבה שהיא לא הוזמנה וגם הטיחה את זה בפניהן", אומר לנו מקור מקורב לחבורה.

חוסר הפרגון החל עוד בתקופת עוגת השוקולד המפורסמת. דנית וליקוש העלו לסטורי, יובל לא.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

מנגד, דניאל לא הגיעה לאירוע הקהילה של דנית וגם לא לאוטו בלי אוטו. יובל ליקוש, ניחשתם נכון, הגיעו.

ואם זה לא מספיק, דניאל עמית נחתה בתאילנד בדיוק כשדנית חזרה לארץ. גם זה מקרי?

אנחנו לא לייב

קבוצת הווטסאפ שלהן קיבלה את השם "אנחנו בלייב". קבוצה שבתקופה האחרונה היא הכל חוץ מהן בלייב. "לא היה פיצוץ רשמי אבל הכל מתחת לפני השטח מבעבע. השורה התחתונה היא שהשלוש נשארו חברות ודניאל פחות".

האם שיקוליים עסקיים והתחרות על אותו הכסף זו הסיבה?
"ייתכן וזה הרצון של דניאל לבלוט ולהיות ברשת וחזקה בבידול מולן וכנראה שזה עלה לה בהתרחקות הזאת גם אם לא נאמר שחור על גבי לבן".

מנגד, השלוש האחרות מעלות לא מעט שיתופי פעולה עם לקוחות זהים. "אני יכולה להבין למה זה מפתיע, לכאורה אבל בפועל יש פער מאוד גדול בין החברות האמיתית שלהן לבין איך שהיא עוברת בסושיאל. אין הלימה בין האינטנסיביות שהיתה ברשת לבין הקרבה ביניהן", מספרת מקורבת. "תוסיף לזה גם בעיות אמון שהיו בקבוצה ותחרות על אותם קהלים, אני מופתעת בכלל שזה החזיק עד עכשיו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו