שורד השבי אלי שרעבי בזוגיות חדשה

לאחר שחזר הביתה משבי החמאס, נחשף כי שרעבי נמצא במערכת יחסים חדשה עם יערה קריספיל

אלי שרעבי ויערה קריספיל. צילום: מתוך אינסטגרם

אלי שרעבי (53) שוחרר לפני כשמונה חודשים משבי החמאס ומאז הוא מצליח לרגש מדינה שלמה במסע שלו בחזרה לחיים.

הבוקר (ג') נודע כי שרעבי, שאיבד את משפחתו בטבח השבעה באוקטובר, ממשיך בשיקום חייו וכי הוא בפרק חדש בחייו גם בפן הרומנטי, כאשר הוא נמצא בזוגיות עם יערה קריספיל, אדריכלית גוף ותנועה ובעלת קליניקה לשיקום פציעות ספורט.

הקשר בין השניים נחשף כשהם הגיעו יחד לגאלת הפתיחה של שבוע האופנה קנדה ישראל תל אביב בתחילת השבוע, אליו התלוותה קריספיל לשרעבי: "פעם הבאה איתך על המסלול" כתבה יערה לצד תמונה מהערב.

אלי שרעבי ובת זוגו יערה קריספיל, צילום: מתוך אינסטגרם

 

קריספיל גם ליוותה את שרעבי להלווית אחיו, יוסי ז"ל, שהתקיימה בקיבוץ בארי בבוקר שלאחר הגאלה. יוסי ז"ל הובא למנוחות יותר משנתיים אחרי שנחטף בשבעה באוקטובר: "שומעת עליך רק כמה טוב היית. עצוב שלא יצא לי להכיר אותך, מבטיחה לעזור לשמור על הבנות שלך" כתבה.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו