"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.
בזמן שרובנו מתלוננים על הגשם הראשון,יובל שרף ושלומי שבןכבר ארזו מטריות וטסו לייצג את ישראל באירוע הקולנועי הכי מדובר בבריטניה. שבוע של הקרנות, שמלות ומבטאים בריטיים ויש גם כמה סרטים שיגיעו בקרוב לארץ.
פסטיבל הסרטים בלונדון
השבוע מתקיים בבריטניה פסטיבל הסרטים בלונדון, הנחשב לאירוע הקולנועי הגדול במדינה. הפסטיבל מציג למעלה מ־300 סרטים: עלילתיים, תיעודיים וקצרים ממדינות שונות, כמעט 50 בסך הכול.
יובל שרף ושלומי שבן,צילום: יח"צ
כאמור בני הזוג שרף ושבן נבחרו לייצג את ישראל באירוע והגיעו לצפות בכמה מהסרטים המדוברים של השנה, כאלה שכבר מסומנים להגיע בקרוב גם למסכים המקומיים. בין הסרטים שהזוג צפה בהם: "ספרינגסטין: הדרך משום מקום" בכיכובו של ג’רמי אלן וייט, שצפוי לצאת בישראל ב־23 באוקטובר, "רגשות להשכרה" דרמה בכיכובו של ברנדון פרייזר, שתגיע לארץ בינואר 2026 ו"זה עובד?" סרט בבימויו ובכיכובו של בראדלי קופר לצד לורה דרן, המתוכנן לפברואר 2026.