"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

טל מורד חושף: "עברתי הטרדות מגברים"

השחקן והדוגמן חושף בראיון לפודקאסט ׳סויסה+1״, מספר על חיזורים שחצו קווים כולל ידוענים ״ידעתי איך לעצור את זה"

,עודכן
0השמעה

טל מורד " הטרידו אותי גברים"

בדרך כלל אנחנו שומעים על טל מורד בהקשרים של תיאטרון, קולנוע או טלוויזיה.הפעם הוא פתח נושא רגיש והודה שבמהלך הקריירה חווה לא מעט חיזורים מצידם של גברים, שלפעמים גלשו לתחום ההטרדות.לדבריו, חלק מהמקרים הגיעו מצד אנשי תעשייה מוכרים, והוא בחר לעצור אותם "ביבשות ובחוסר מענה".

"גברים הרגישו בנוח להתחיל איתי"

מורד סיפר כי אחרי הופעות בתיאטרון גברים ניגשו אליו באופן שחצה קווים: "האמת, אחרי ההצגה היה לי פיק. באותו רגע לקחתי את זה למקום של 'עשיתי את התפקיד טוב'. אבל תשמע, יש גברים אחרי ההצגה אנשים הרגישו יותר בנוח וכן יוצא שמתחילים איתי".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

טל מורד,צילום: אינסטגרם

כשנשאל אם זה מחמיא או מלחיץ, הוא ענה:"מחמיא בגבול מסוים. בוא נגיד ש-90 אחוז מהתעשייה הומואים. רוב האנשים שאני עובד סביבם הם הומואים – הסוכנים שלי, החברים הכי טובים שלי. אני מרגיש מאוד בנוח איתם. אבל היו גם רגעים לא נעימים, ברמת ההטרדה".

"גם מוכרים מאוד, וגם אנונימיים"

מורד לא נקב בשמות, אבל רמז שמדובר גם בדמויות מוכרות:"היו רגעים, מן הסתם, גם עם ידוענים וגם עם אנונימיים. פתאום נגיעה פה, נגיעה שם. זה קרה גם בשיחות וואטסאפ וגם במפגשים אקראיים. אני חושב שאני יודע איך לעצור את זה, וגם אף פעם לא אדבר על זה מעבר לזה". לדבריו, לא תמיד חווה את זה כהטרדה ישירה: "זה לא ממקום שהרגשתי שמטרידים אותי או שאני חסר אונים. אמרתי לעצמי טעות שלי, נתתי להרגיש איתי יותר מדי בנוח".

טל מורד / צילום: אור דנון, סטיילינג: תומר אלמוזנינו,צילום: טל מורד / צילום: אור דנון, סטיילינג: תומר אלמוזנינו

"הערות מביכות בצילומים"

השחקן שיתף גם בסיטואציות שצצו באמצע עבודה מקצועית: "בצילומים, למשל, היו שאלות אם אני וחבר שלי שוכבים. עצרתי את זה פשוט ביבשות יתר וחוסר מענה. לא היה לי יותר מדי מה להגיד". במקרה אחר, איש צוות שלח לו הודעה שנגעה לקמפיין בחו"ל, והוסיף שאלות אינטימיות: "הוא שאל אם בלילות אנחנו לא שוכבים ודברים כאלה. הרגשתי מאוד לא נוח, ולא רציתי לבייש אותו. לא ידעתי מה לחשוב באותו רגע, אז עניתי די יבש. סיטואציה חרבנה, לא ידעתי איך להגיב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו