"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

אנה ארונוב על בעלה: "יותר קשה לנו"

הרקדנית שיתפה בדייט רומנטי שקיימה יחד עם בעלה אייל אלגבי, והודתה בקושי שלה לייצר רגעים דומים כאלה איתו בשגרה הדוחקת. "זה חלק חשוב"

,עודכן
0השמעה
שילמה מחיר. אנה ארונוב ואייל אלגבי. צילום: ניר פקין

אנה ארונוב יצאה אתמול (רביעי) לדייט רומנטי עם בעלה ואבי בנה הבכור אדם, איש העסקים אייל אלגבי כדי לחגוג יחד חמש שנות נישואים. הבוקר (חמישי) היא כבר שיתפה בהשלכות ובמחיר שנאלצה לשלם על השכרות הכבדה שליוותה אותה באותן שעות. באותה נשימה ציינה גם את הקושי שלה לארגן רגעים כאלה עם אלגבי בשגרה, וציינה את חשיבותם מבחינתה.

שכרות כבדה. אנה ארונוב ובעלה אייל אלגבי,צילום: ניר פקין

"עם בעלי שלי", הכריזה ארונוב בחגיגיות על רקע סרטון שלה ושל אלגבי ביציאה לדייט. שעות לאחר מכן, בבוקר, היא כבר נשמעה הרבה פחות נלהבת. "מה אני אגיד לכם? חשבנו שאנחנו בני 26, בקושי קמתי בבוקר", כתבה.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

זמן קצר לאחר מכן העלתה אנה סרטון הסבר. "רוצים לשמוע מה היה? פשוט שתינו ואני כבר לא בכושר. ישבנו, מסעדה, ואז יצאנו, אמרנו 'נמשיך לעוד דרינק, לעוד בר', כאילו צעירים. שש וחצי אדם אמר 'אימא, בואי לסלון' עניתי 'אבא'. אייל חמוד, היה איתו. לא נורא, ויתרתי על האימון, לקחתי כדור, אבל זה כיף".

הבוקר הקשוח של אנה ארונוב| אינסטגרם

בהמשך הדגישה את חשיבות הפגישות הרומנטיות הללו, וגם הודתה שהיא אינה עושה זאת מספיק. "אני אגיד לכם למה זה כיף? יש משהו בדייטים האלה, לפחות אצלנו, שזה סוג אחר של תקשורת. אנחנו מגיעים לנושאים אחרים, אנחנו מדברים אחרת, אנחנו מצליחים להגיע לכל מיני שיחות שלא קורות לנו בשגרה הרגילה בבית, ויש בזה מלא קסם. בעיני זה חשוב. אנחנו לא עושים את זה מספיק כי אייל עובד בערב, וזה יותר קשה לנו, אבל זה כל פעם מזכיר לנו כמה זה חלק חשוב בתוך מערכת יחסים. פשוט בפעם הבאה אני אזכור לא לשתות כזה הרבה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו