עינב בובליל פרצה בבכי: "רגשות מעורבים"

רגע אחרי שאביה יוסי הודח מבית "האח הגדול" הסתיימה חופשתה של כוכבת הריאליטי ואושיית הרשת בארצות הברית. בסדרת סטוריז, כשהדמעות זלגו מעיניה, היא סיפרה על כאב הפרידה מחברתה, אך גם בציפיה לשגרה המבורכת

פרצה בבכי. עינב בובליל. צילום: אור גפן

יממה אחרי שאביה יוסי הודח מבית "האח הגדול" ויצא במקום השמיני רגע לפני הגמר, עינב בובליל סיימה את חופשתה בת העשרה ימים בארצות הברית, שם התארחה אצל חברתה עדן. בדרך לשדה התעופה בחזרה לישראל, היא פרצה בבכי ושיתפה בתחושות המעורבות, כמצד אחד הקושי להיפרד ומצד שני הגעגוע למשפחה. 

תחושות מעורבות. עינב בובליל, צילום: יח"צ

"זהו, במונית בדרך הביתה", עדכנה עינב  בזמן שניגבה את דמעותיה. "בדרך לשדה. נפרדתי מעדן. אוף, כמה אני רגישה. וואו. היה לי הכי כיף בעולם, בדיוק מה שרציתי. שקט, שלווה ונחת. ועכשיו אני חוזרת למקום האמיתי שלי, לילדים, לבית, לאלי, להורים שלי, בדגש על הורים! לאחים שלי, לגיסות שלי, לחברות שלי. וזהו, רגשות מעורבים. הגשמתי את מה שרציתי, וברוך השם חוזרת". 

מתוך אינסטגרם

בהמשך שיתפה עוד. "אני בוכה מהר, אני מאוד רגישה. זה לא גורע מזה שהיה לי כיף, הגשמתי חלום, בדיוק מה שרציתי. יחד עם זאת, זה לא סותר. התגעגעתי ברמה מטורפת. יוסף (בנה הקטן של עינב) אמר לי 'הלב שלי כואב לי מרוב שאני מתגעגע אלייך'. לאט לאט אחזור, ים עבודה, מלא עבודה, מלא הפתעות, וכבר ביום שלישי יש לי יום צילום גדול. אני חוזרת בשיא המרץ. אני אש", סיכמה. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו