"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

מזל טוב באיזי: הראפר המוכר הפך לאבא!

הראפר איזי (ארז שרון) ואשתו, הדוגמנית שֵנייה הדר, חוגגים לידה ראשונה עם סטורי שמסכם הכול

עומר איסוביץ'
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

איזי הפך לאבא , אינסטגרם
איזי הפך לאבא. צילום: אינסטגרם

הפעם זה לא סינגל חדש, אלא בשורה אישית: הראפראיזי, AKAארז שרון, הפך לאבא. בגיל 38, הוא ואשתו, הדוגמניתשֵנייה הדר, קיבלו לעולם בן בכור, והאושר מצא את הדרך הישירה לאינסטגרם.

הסטורי של איזי

הבוקר (חמישי), איזי העלה סטורי אישי שבו כתב:
"ברוך הבא ילד שלנו! אמא שלך גיבורה ואני מעריץ אותה".

איזי הפך לאבא, צילום: אינסטגרם

שרון והדר נישאו ב־2023, ומאז שמרו על חיי זוגיות יחסית רחוקים מהכותרות. עכשיו, עם הלידה, הם פותחים פרק חדש יחד, כזה שמעמיד את כל שאר הפרויקטים בצד. מזל טוב!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...