שני כספי המשפיענית ובת הזוג של הכדורסלן עומרי כספי שיתפה היום (א') בוידוי אינטימי וכנה כי נאלצו לעבור הפסקת היריון.
"אני לא הולכת לעשות את זה דרמתי ולהביע את עצמי בצורה רגשית, כי זו לא אני להיפתח על נושא כל כך רגיש ברשתות החברתיות. המצב גם ככה שנתיים קשה פה ורובנו עברנו דברים קשים ואין צורך להכביד עם הצער שלי ולהוסיף עוד כאב פה ברשתות. אבל כן מרגיש לי שאני צריכה להקיא את זה פה, כי סיפרתי לכם משהו אחד ובפועל קרה משהו אחר" פתחה כספי את הטקסט האישי.
"לא שאני חייבת למישהו משהו, אבל ללכת ברחוב וכשמברכים אותי ושואלים להריוני אני שמה מסיכה ומשחקת אותה שהכל בסדר עם חיוך כשמבפנים בא לך להעלם. בשבוע 14 פלוס ניגשתי לעשות סקירת מערכת ראשונה, משהו שלקחתי כמובן מאליו וכל הביקורות לפני זה יצאו תקינות. בעודי יושבת שם ושומעת 'זה תקין, הרופא אומר 'זה לא נראה לי תקין'. דפקתי לו 'טוב, אתה מסתבלט'. הוא עונה לי "לא ממש לא אני רציני. מאז אני לא זוכרת כלום מלבד, שישלח אותי באותו היום לבית החולים לפרופסור לחוות דעת נוספת, שם הוא ראה את אותה בעיה רפואית וקרא לעוד שני רופאים שיסתכלו גם. נכנסנו לסחרחורת של שלושה שבועות של בדיקות עם מומחים, ישיבות עם אנשי מקצוע ורב, חשבנו שאולי יקרה נס. לבסוף היינו צריכים לקחת את ההחלטה הכי קשה שהייתה לנו בחיים. בשבוע 18 פלוס הוחלט על הפסקת הריון".
את השיתוף סיימה כשכתבה: "אני כרגע מחלימה פיזית ונפשית ואומרת תודה על שלושת האוצרות שיש לנו בבית. תודה רבה על כל הודעות התמיכה הדאגה והאכפתיות. לא שומעים על הרבה נשים שעוברות הפלות או הפסקות הריון ואני כאן גם לחזק אתכן איכשהו. אתן לא לבד, לצערי זה קורה להרבה נשים. אי אפשר להכנס למערבולת של איך זה קרה דווקא לנו. זה חלק מהחיים וצריך להסתכל על חצי הכוס המלאה עם כמה שזה קשה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו