שקד ביטון מ"חתונמי": "משהו יושב עליי"

כוכב העונה האחרונה של "חתונה ממבט ראשון" טס לבדו לאמריקה רק כדי להבין שגם בקצה השני של העולם אי אפשר לברוח ממה שמטריד את מנוחתו

רצה להתנתק. שקד ביטון ורוני צדקא ב"חתונה ממבט ראשון" , קשת 12
רצה להתנתק. שקד ביטון ורוני צדקא ב"חתונה ממבט ראשון". צילום: קשת 12

כוכב "חתונה ממבט ראשון" שקד ביטון ששודך כזכור לכלה רוני צדקא ערך אתמול (רביעי) עם העוקבים שלו סשן של שאלות ותשובות מתוך חופשתו בארצות הברית, במהלכו סיפר על הערה שקיבל בנוגע לקשר עם צדקא, שהובילה אותו לפצוח בווידוי על עניין שמטריד את מנוחתו. 

פצח בווידוי. שקד ורוני ב"חתונה ממבט ראשון", צילום: צילום מסך, קשת 12

"למה טסת? הטיול של אחרי 'חתונמי'?", נשאל ביטון שענה בהרחבה על רקע תמונה מניו יורק. "האמת? יש לי סיפור קצת משעשע. טסתי כי רציתי להתנתק, לנשום, להתרחק מכל הרעש. השנה הזאת הייתה מטורפת מכל בחינה אפשרית והרגשתי שלא עצרתי אפילו לרגע לעכל או להבין את גודל החוויה. ברגע שנחתי בניו יורק, זרקתי את המזוודות במלון ויצאתי לטיים סקוור. רציתי סוף סוף לגלות על מה כל ההייפ ששמעתי עליו כל השנים. הגעתי. מיליון אנשים, כולם הולכים לאנשהו", שיתף.

"רציתי להתנתק". שקד ביטון, צילום: אינסטגרם

בהמשך סיפר על הערה שקיבל בקשר למערכת היחסים עם רוני, וחלק כי ישנו משהו שיושב עליו. "פתאום זוג ישראלים עוצרים אותי, מחייכים ואומרים: 'חבל שלא נשארתם ביחד, הייתם חמודים'. צחוק הגורל. אי אפשר לברוח מישראל, אנחנו בכל מקום. ובעיקר הזכיר לי: כשיש משהו שיושב עלינו, לא משנה לאן תברח - הוא תמיד יצוף. גם אם זה באמצע הטיימס סקוור". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...