"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

ניצן מ״הישרדות״ מכר את הרכב שזכה בו

לאחר שהבטיח שהרכב שזכה בו כשורד האהוב ביותר הולך ישירות במתנה לאמא, ניצן ירושלמי מחליט למכור אותו כחודש אחרי

,עודכן
0השמעה
ניצן ירושלמי. צילום: ללא

ניצן ירושלמי, זוכה העונה האחרונה של ״הישרדות״, סיפר מיד אחרי הגמר שהפרס של הרכב חדש הולך לאמא שלו. לדבריו היא אפילו הצטלמה איתו ברכב, אבל מה שקרה אחרי זה? קצת פחות מרגש. ל-For Real נודע שניצן קיבל את הרכב המדובר ליפמוטר T3 ב־15 ביוני, אך ב־18 ביולי, פחות מחודש לאחר מכן, הוא כבר נמכר.

מה באמת קרה לרכב של ניצן?

במהלך הריאיון שלאחר הזכייה, ירושלמי הכריז: “הרכב הולך ישר לאמא שלי. מגיע לה”. ההצהרה הזו ליוותה את התמונות המזוהות מהגמר אמא מאושרת יושבת מאחורי ההגה של רכב חדש, והכול נראה כמו סיפור סינדרלה.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

ניצן ירושלמי בגמר הישרדות| פרטי

אבל המציאות, כמו בדרך כלל, אוהבת טוויסטים: תוך 33 ימים בלבד, ליפמוטר T3 החליף ידיים. מדובר ברכב שמחירו החדש עומד על כ־89 אלף שקלים, כשמחיר המחירון עומד על 77 אלף תלוי כמובן בדגם ובאבזור. ניצן, כך נראה, בחר לממש את שוויו של הפרס ולא את ערכו הסנטימנטלי.

בלי דרמה, אבל עם שטרות

האם אמא של ניצן בכלל הספיקה לנהוג בו? האם הייתה שם חגיגת מסירה קצרה בשביל התמונות ואז החלטה כלכלית קרה? לא ברור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו