יעל בר זוהר: "אני וגיא השתתקנו"

מגישת הטלוויזיה שהופיעה אמש עם בעלה גיא זו ארץ בהצגה משותפת, סיפרה על רגעי הפחד שבהם נתקפו השניים בעקבות רעשי הלחימה מעזה

השתתקו. גיא זו-ארץ ויעל בר זוהר , באדיבות HOT וקודה תקשורת
השתתקו. גיא זו-ארץ ויעל בר זוהר. צילום: באדיבות HOT וקודה תקשורת

אמש (שני) הופיעה יעל בר זוהר יחד עם בעלה מנחה "האח הגדול" גיא זו ארץ בהצגה זוגית משותפת באשקלון. הבוקר (שלישי) היא סיפרה על החוויה המאתגרת במיוחד שעברו השניים כשנאלצו להתמודד עם רעשי לחימה חזקים ומפחידים במיוחד בעקבות פעילות צה"ל ברצועה.

פחדו. יעל בר זוהר וגיא זו-ארץ, צילום: גדעון מרקוביץ

"עד מתי?", שאלה בייאוש בר זוהר על רקע ידיעה חדשותית שבישרה על נפילתו של סמ"ר עמית כהן ז"ל. "עוד יום של 'הותר לפרסום' של ילדים שמתים. בבקשה, כמה עוד אפשר?". מתחת לידיעה הקשה סיפרה על רגעי הפחד כשהופיעה בדרום במסגרת הצגה משותפת לה ולבעלה גיא זו ארץ, ושמעה הדי פיצוצים. "הופענו באשקלון. שמענו את הבומים מעזה ברמה שהשתתקנו מההלם והפחד. זאת פשוט מציאות מטורפת, מפחידה ובלתי נסבלת".

"מציאות בלתי נסבלת". יעל בר זוהר עם בעלה גיא זו ארץ, צילום: מתוך אינסטגרם

בסטורי נוסף בר זוהר התייחסה גם לאזעקות שנשמעו הבוקר בעקבות ירי מתימן. "מודה. הבקרים של האזעקות מדכאים אותי", כתבה על רקע תמונה שלה מתארגנת לשידור. 

בוקר מדכא. יעל בר זוהר, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...