את הדרמה השבועית מאחורי הקלעים ביום הצילום של ״רוקדים עם כוכבים״ סיפקו השבוע דווקא הרקדניות. ל-ForReal נודע כי ג׳וליה שחר, זוכת העונה האחרונה שרוקדת בעונה זו עם בן זיני, פרצה בבכי במהלך יום הצילומים והתקשתה להמשיך להצטלם.
לטענת גורמים המעורים בפרטים, סנה לעגה לביצוע של חברתה: ״בזמן שהיא צפתה בנאמבר של ג׳וליה היא צפתה, צחקה וגיחכה עליו בפני אנשי בהפקה ומשתתפים אחרים״.
כשהתגלו לג׳וליה הפרטים, היא פרצה בבכי, עזבה את האולפן להירגע ואף שקלה לפרוש מקרב המנטורים. ״היא נעלבה ברמה שחברים אחרים בהפקה ורקדנים יצאו להרגיע אותה״. גם בן זיני יצא להגנת בת זוגו לרחבה וביקר את סנה על ההתבטאות שלה.
מנגד, בסביבתה של סנה מכחישים את המקרה ומספרים כי היא שמעה על כך לראשונה מבן זיני. ״מיד כשסנה שמעה על המקרה היא התקשרה אליה ושלחה לה הודעות כדי להבין מה קרה, אבל היא לא ענתה לה״. כעבור שעות אחדות ג׳וליה הסירה עוקב מסנה ובכך הפך הסכסוך בין השתיים לפומבי ורשמי.
ג׳וליה מסרה בתגובה: ״תחרות זה דבר נפלא, אבל היא צריכה להישאר בריאה, עם כבוד הדדי ודרך ארץ״.
סנה מסרה בתגובה: ״ג׳וליה ואני רוקדות יחד בכבוד וחברות כבר 4 עונות ואין לי שום דבר מלבד הערכה כלפייה - את ליבון העניין אעשה מולה ולא דרך התקשורת״.




