"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

יעל בר זוהר: "התמוטטתי"

מגישת הטלוויזיה נכחה כקהל בהופעתו של הזמר והיוצר רמי קלינשטיין והתפרקה. מה גרם לה לפרוץ בבכי?

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"כאב וגעגוע שלא יעבור לעולם". יעל בר זוהר , קוקו
"כאב וגעגוע שלא יעבור לעולם". יעל בר זוהר. צילום: קוקו

אמש (שבת) בזמן שבעלה גיא זו ארץ הנחה עוד פרק הדחה של "האח הגדול", יעל בר זוהר ניצלה את הזמן בנפרד כדי להגיע להופעה של רמי קלינשטיין. בשלב מסוים בהופעה, כשקלינשטיין הזכיר את החטופים ושר את "עוד לא תמו כל פלאייך", בר זוהר, שחוותה אובדן משפחתי ב- 7 באוקטובר כשאחיינו של בעלה עילי ברעם ז"ל נרצח בנובה, הוצפה רגשית והתפרקה לגמרי.

חוו אובדן. גיא זו-ארץ ויעל בר זוהר, צילום: לירז אגם

"לרגע לא שוכחים את האחים שלנו, והילדים שלנו שם. הם חייבים לחזור הביתה", פסקה בר זוהר על רקע הדיווחים והדיבורים על עסקת חטופים מתקרבת. "אחר כך רמי שר את 'ארצנו הקטנטונת' וכבר התמוטטתי בבכי. תודה לרמי שניצל את הבמה לדבר ולהזכיר את הדבר הכי חשוב באמת וזה להחזיר אותם הביתה. הלוואי שזה כבר יקרה ממש ממש בקרוב", קיוותה.

"התמוטטתי בבכי". יעל בר זוהר,

לאחר מכן המשיכה לשתף. "הופעה מיוחדת לרגל ארבעים שנה ליציאת האלבום 'ביום של הפצצה'", הסבירה בר זוהר. "לכל אחד יש את גיבור הילדות שלו. רמי הוא הגיבור שלי. אני שמעתי את 'ביום של הפצצה' בעידן שעוד היו קלטות (עידן הדינוזאורים). זה זרק אותי לשנות ילדותי, וכמה אתה מדהים, רמי. כמו יין טוב, רק משתבח. בכיתי, התרגשתי, שרתי. תודה על פס קול ילדותי".

"בכיתי, התרגשתי, שרתי". יעל בר זוהר, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...