מאור ברוכמן מ"האח": "אני מתחרטת"

כיאה למעמדה החדש כפליטת ריאליטי, הדיירת הכי מדוברת של "האח הגדול" פצחה בסשן שאלות ותשובות במהלכו היכתה על חטא

השיער שלה התחיל לנשור. מאור ברוכמן. צילום: אינסטגרם

זמן קצר אחרי שהודחה מבית "האח הגדול", מאור ברוכמן כבר משדרת עסקים כרגיל, ומתרגלת למעמדה החדש כסלב מן המניין. אמש (שלישי) היא פצחה בסשן של שאלות ותשובות עם עוקביה במהלכו הביעה חרטה על התנהגותה בבית, שיתפה האם יש סיכוי שהיא ומאי ערב יתחברו בחוץ, וגם הכריזה על הזוכה מבחינתה במשחק. רמז: זה לא דרור קליר. 

עכשיו היא סלב. מאור ברוכמן, צילום: רן יחזקאל

"מתחרטת על איך שהתנהגת בבית?", נשאלה ברוכמן. "בחרתי להתחיל בשאלה שהכי מעניינת את כולם", ציינה תחילה. "התשובה היא כן. וצריך להבין, לא שזה תירוץ, אבל צריך להבין שב'האח' אנחנו נמצאים בסיר לחץ. אין שום אמצעי תקשורת, אין מספיק אוכל, אין מספיק סיגריות. רבים על כל דבר. רבים על מקלחת, רבים על שירותים. כל דבר נראה כאילו סיפור. ואני חושבת שהיו לי הרבה רגעים מהממים בבית. אני מתחרטת על ההתנהלות שלי בריבים". 

מאור מתחרטת | מתוך אינסטגרם

בהמשך ישיר נשאלה מאור האם היא מבינה את הטענות והביקורת כלפיה. "כן, אני מבינה את הטענות כלפיי", אמרה. "מה יש לומר שלא אמרתי? זאת דרך ההתגוננות שלי בריבים. כשפוגעים בי, אז אני עונה הכי חזק שאפשר, ואני עושה הכל כדי שלא יפגעו בי שוב. ואני יודעת שזה קיצוני, וזה לא דברים שקורים לי בחיי היום יום. צריך להבין שב'האח' נמצאים במצבים שלא נמצאים בהם בחוץ".  

אחת הדיירות שספגו הכי הרבה אש מברוכמן הייתה כמובן הדיירת מאי ערב. כשמאור נשאלה האם היא חושבת שהיא ומאי יוכלו להתחבר בחוץ, השיבה לגולשת: "לא הבנתי, את לא ראית את העונה?".

יש סיכוי שתתחבר למאי? מאור עונה בדרכה | מתוך אינסטגרם

ומי לדעתה צריך לזכות בכל הקופה? "ארז מוגרבי", פסקה ברוכמן. "איש טוב עם לב ענק. אמיתי, והיה חבר טוב שלי בבית". 

הזוכה של מאור ברוכמן,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו