עינב בובליל חוטפת: "זה לא בשליטתי"

אחרי שעוררה סערה רבתי כשאיימה לפעול נגד דיירת "האח הגדול" לורן גוזלן שהעמידה את אביה יוסי בובליל להדחה, אושיית הרשת מגיבה

דרמה רפואית קשה. עינב בובליל. צילום: אור גפן

מאז שאיימה שתדאג להדיח את דיירת "האח הגדול" לורן גוזלן שהעמידה להדחה את אביה יוסי, עינב בובליל סופגת לא מעט אש ברשתות החברתיות, וגם מאחותה של גוזלן, שרי אופוקו. הבוקר (חמישי) אחרי ככל הנראה מבול הודעות שקיבלה בנושא מצד העוקבות שלה, בובליל החליטה להגיב למתקפה עליה, כשנמנעה מלהביע חרטה. 

עינב בובליל, לורן גוזלן, צילום: מתוך אינסטגרם, רן יחזקאל

"ושוב אני אגיד, חברות: אין צורך לשלוח לי פוסטים שכותבים עליי או תגובות או כל מה שקשור לזה", כתבה בובליל לגולשות הנחשפות לתכניה, על רקע תמונת סלפי שלה. "דבר ראשון זה לא בשליטתי, דבר שני אין לי מה לעשות עם זה, דבר שלישי אני כל כך יודעת מי אני ומה אני, לא משנה מה מישהו יכתוב. זה באמת שלו, ולא שלי".

"זה לא בשליטתי". עינב בובליל על המתקפה נגדה, צילום: אינסטגרם

"עברתי דרך כל כך ארוכה ואף אחד לא יכול לערער לי אותה, בטח לא איזה מישהו משועמם שמתעסק בי. אז ככה שזה באמת מיותר. אני פה, בעמוד שלי, מי שפה מכיר ויודע, תודה לאל. ומי שלא - שימשיך לדבר. אני אנתב את האנרגיות שלי רק לדברים טובים ומועילים בחיים, בעזרת השם. וזה גם טיפ אליכן בכל נושא ונושא. אוהבת אתכן". 

בין המבקרים את עינב על הדברים שאמרה נגד גוזלן, היה גילי כהן, כוכב עבר של "האח הגדול". "אחר כך אומרים לי 'מה אתה רוצה מעינב? היא צדיקה'. לא צדיקה ולא מעניינת. מדובר באישה מדומיינת", כתב. בנוסף לביקורת של כהן, ברשת הצטברו לא מעט תגובות נגד בובליל. "מדוע צריך לאיים על מתמודדת? בגלל שאת עינב בובליל ואת אושיית רשת? אל תשכחי איך התחלת", "עינב, תתביישי, את נשמעת כמו עולם תחתון", "חיה בסרט", "את כלום ושום דבר", "מי את, ראש הממשלה של 'האח הגדול?'", כעסו. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו