"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

"חזרת לעצמך": החיים החדשים של אברהם אקלום

כוכב "האח הגדול" שנמצא בהליך פרידה קשה מאישתו ספיר בורגיל פרסם הבוקר סרטון מבית אימו שכלל עקיצה

, עודכן
0השמעה
ספיר בורגיל ואברהם אקלום בחתונתם , שלומי ביטון
ספיר בורגיל ואברהם אקלום בחתונתם. צילום: שלומי ביטון

קצת פחות מחודש אחרי שסיפרנו לכם כאן לראשונה על המשבר החריף של אברהם אקלום ואישתו ספיר בורגיל במהלך חופשה ברודוס שלאחריו הגיעה תלונה במשטרה מצד בורגיל נגד אקלום בגין אלימות, נראה שאקלום כבר מצליח לקיים סוג של שגרה בחייו החדשים. הבוקר (שלישי) הוא שיתף את הגולשים בסרטון קצר מארוחת הבוקר שלו שכללה קפה אתיופי בתוספת עקיצה.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

עוקץ. ספיר בורגיל ואברהם אקלום, צילום: מתוך אינסטגרם

הבוקר בחר אקלום להעלות תפילת הודיה בסטורי, ודקות קצרות לאחר מכן שיתף בסרטון מבית אימו בזמן שנמזג לו משקה חם. "בימים האחרונים במקום לשתות קפה שחור אני שותה כל בוקר כוס בונה (קפה אתיופי)", חלק אקלום עם הגולשים הנחשפים לתכניו. "יפה, כל הכבוד! חזרת ל...", נאמר לאברהם ברקע, שהשלים מצדו בעקיצה בליווי צחוק: "חזרת לעצמך!", וקיבל על כך אישור: "חזרת לעדה שלך, לעצמך".

החיים החדשים של אברהם | מתוך אינסטגרם

בתחילת החודש במסגרת צילומי הפודקסאט "יאחתי" של ספיר בורגיל עם חברה הטוב ליאל קוצרי, שיתפה בורגיל בימים המורכבים שעוברים עליה אחרי התלונה במשטרה שהגישה נגד אקלום. "אני לא מרגישה בטוחה, לא ברחוב, לא כשאני נכנסת לבית שלי", אמרה. "קמתי, עשיתי צעד, אני עומדת מאחוריו. ומי שבוחר לא להאמין לי אני מקווה שזה לא יחכה לו בסיבוב של החיים".

לא חזרה לעצמה. ספיר בורגיל דומעת באולפן "יאחתי", צילום: ForReal
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו