סערת ספיר ואברהם: שניר בורגיל הותקף

כוכב "האח הגדול" העלה סדרת סטוריז תמימה עם בנו הבכור וחטף אש מצד גולשת שככל הנראה תפסה צד במשבר החריף והגדול בין אחותו של שניר, ספיר בורגיל, לבין בעלה אברהם אקלום

כותב על הקושי ומחכה לשינוי. שניר בורגיל. צילום: רן יחזקאל

מאז שפרסמנו כאן לראשונה על המשבר הקשה בין ספיר בורגיל ואברהם אקלום, שהחמיר מאוחר יותר וכלל גם תלונה במשטרה מצד בורגיל נגד בעלה, הרוחות ברשת סוערות. מי שחטף אמש (רביעי) ריקושטים של שנאה בעקבות רצף האירועים המורכב הוא אחיה של בורגיל, שניר, שכזכור בילה עם אחותו ועם אקלום באותה חופשה ברודוס שבה הכל התפוצץ. גולשת שנחשפה לתכנים שהעלה בורגיל עם בנו הבכור אלארי, תקפה אותו אמש (רביעי) באופן קשה ומכוער. 

היה שם איתם ברודוס. ספיר בורגיל ואברהם אקלום, צילום: מתוך אינסטגרם

"אמן שהבן שלך יקבל מישהי כמו אחותך", נכתב בהודעה פרטית לשניר שהגיב על רקע צילום המסך: "נתחיל באמן!". ההודעה השנייה הייתה קשה יותר. "הגלגל מסתובב, באבי. חתיכת גזען", נכתב לשניר. בהמשך התייחסה אותה גולשת גם לפרידה של שניר מאישתו שי עופרי. "אבל יפה שלי, קודם כל איך זה לצאת עם מישהי שבפריים טיים אמרה שהיא לא נמשכת אליך?", שאלה והמשיכה לתקוף ולבזות. "יא אובסס. ואחותך שהתחתנה בשביל ריאליטי. אתם מביכים, איכסה". מעל ההודעה הקשה כתב בורגיל לגולשת: "את פשוט לא שווה תגובה". 

מתקפה קשה. שניר חוטף, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו