שי מספרת על היום שאחרי שניר: "חיים יציבים"
כוכבת הריאליטי שנמצאת בעיצומו של הליך גירושים מבעלה ואבי בנה שניר בורגיל, כתבה על המאמץ שהיא עושה כדי לדאוג לעצמה אחרי הפרידה. "אני עובדת קשה"
זמן קצר אחרישהחליפה עקיצות עם בעלה שנירבורגיל סביב החולי של בנה הבכור אלארי, שי עופרי התיישבה היום כדי לכתוב טקסט חשוף באווירה אחרת לגמרי ותיארה את המאמץ שהיא עושה על מנת להעניק חיים טובים ומלאים לה וליורש העצר ביום שאחרי הפרידה מאביו.
"מרגישה מחויבת לעדכן אתכן גם כשאני כמה שעות לא באינסטגרם", כתבה עופרי על גבי תמונת סלפי שלה בחיוך גדול. מיד לאחר מכן הסבירה את הסיבה למצב הרוח הטוב. "הבוקר הייתי בפגישה שחיכיתי לה יותר מהכל, באמת שאין לכן מושג! אני באנרגיה הכי טובה שיכולתי לבקש! והלב שלי? מתפוצץ מהתרגשות. בורא עולם, תודה על הזכות הענקית הזאת!".
בהמשך התייחסה לחיים שאחרי הפרידה מבעלה ואבי בנה אלארי, שניר בוריגל. "אני עובדת קשה בשבל אלארי שלי, בשבילי, ובשביל לבנות לנו חיים יציבים, שקטים ומלאי אהבה. אין לי מספיק מילים לתאר את התודה שלי על הרגע הזה. פשוט תודה לך, בורא עולם, על כל הדלתות שפתחת לי! תודה על הכל".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו





