"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

פרסום ראשון: זוג מ'חתונמי' ישתתף ב'מירוץ למיליון'

יוסי עזרא וחן דריקס מ"חתונה ממבט ראשון" יתחרו יחד ב"המירוץ למיליון" כאקסים חברים, הצילומים כבר בעיצומם

,עודכן
0השמעה
התינוקת ננעלה ברכב. ממבט ראשון". צילום: קשת 12

אם חשבתם שפרידות בטלוויזיה נשארות בטלוויזיה חכו שתראו מה יקרה כשאקסים מ"חתונמי" ייאלצו לרוץ יחד ברחבי העולם. יוסי עזרא וחן דריקס עושים קאמבק מפתיע למסך ולא כחולמים על אהבה, אלא כשותפים לאתגר חובק עולם. ל-For Real נודע בפרסום ראשון: יוסי עזרא וחן דריקס, הזוג המדובר מעונה 6 של "חתונה ממבט ראשון", יתחרו יחד בעונה הקרובה של "המירוץ למיליון".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

עוד ריאליטי. יוסי עזרא וחן דריקס,צילום: לירן לוינוביץ

אחרי שסיימו את התהליך הזוגי המלא בתוכנית השידוכים והיו יחד במשך שנה, נפרדו וכל אחד מהם המשיך לזוגיות חדשה, שגם היא לא שרדה לאורך זמן. כעת, כשהם שוב רווקים אבל שומרים על קשר חברי חזק הם עומדים לצאת לאתגר הכי גדול של חייהם: זוג אקסים במירוץ קשוח, עם מצלמות, תרמילים וקצת פחות פרטיות.

חן דריקס ויוסי עזרא ב"חתונה ממבט ראשון",צילום: מתוך "חתונה ממבט ראשון"

הצילומים כבר יצאו לדרך
הצילומים לעונה החדשה של "המירוץ למיליון" החלו בימים האחרונים בחו"ל, והצמד שכבר יודע מה זה לשרוד אינטנסיביות טלוויזיונית עומד לגלות איך נראית שותפות במבחן אמיתי של לחץ, עייפות וקצת דרמות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו