אמש (מוצ"ש) התכנסו כוכבי העונה של "חתונה ממבט ראשון" שתגיע לסיומה השבוע לחגוג מימונה יחד. על התיעודים של האינטרקאציות המעניינות ביותר היה המשתתף אסף שטרית שהנציח רגע של הפגנת אהבה מיוחדת בין חיה בוקובזה ומור זר שנפרדו לפני מספר ימים על המסך הקטן, וגם קרץ לשמועות על רומן בין שקד ביטון לאיזבל עיני.
"מה שקורה היום במימונה", כתב שטרית על רקע הסרטון של חיה ומור מתחבקים ארוכות. "הלך עליכם, זהו. יש קאמבק", הודיע להם בזמן שחייכו והמשיכו להביע אהבה. בשלב מסוים זר הרים את ידו על מנת לכסות את המצלמה של שטרית וביקש "לא לצלם!".
שטרית לא עצר כאן והמשיך לתעד את משתתפי העונה שבה לקח חלק. בסרטון אחר הוא תיעד את שקד ביטון בזמן שסייע לאיזבל עיני לכרוך מטפחת סביב ראשה וקרץ על הדרך לשמועות על רומן שהתפתח בין השניים בסיום הצילומים. "הסוף לשמועות?", שאל ותייג את השניים.
הבוקר (ראשון) חיה, שככל הנראה קיבלה מבול של הודעות כועסות על הפירגון והקרבה לזר, החליטה לצלם תגובה. "בוקר טוב. אני מעלה לכם סטורי עם פיג'מה כי מה שאני הולכת להגיד ממש חשוב", אמרה. "קמתי למבול של הודעות לא פשוטות. אז אני רק רוצה להגיד שאני בן אדם של אהבה. אני לא מאמינה בלשמור טינה. יש כל כך הרבה דברים ששואבים מאיתנו אנרגיות וכוחות, כעס ומריבות ולשמור טינה הם חלק מהם, אז אני בוחרת לשחרר את זה. אני בוחרת להתקדם. אני רק מזכירה לכולם שאנחנו בני אדם, וכל אחד עובר את המסע שלו. וזה בסדר לכעוס, אני לא אומרת שלא, אבל הבחירה בסוף אצלכם. אז אני בוחרת שלא לכעוס, ואני בוחרת להפיץ מלא אהבה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו



