כתבת חדשות 12 נגד אייל גולן

כתבת החינוך של חדשות 12 יעל אודם יצאה נגד הזמר אייל גולן, זאת אחרי שנחשפה לעבודת פסח שחולקה לתלמידים ועסקה בו

"זה האדם שילדים צריכים להכיר?". אודם נגד אייל גולן. צילום: לירון מולדובן

העיתונאית יעל אודם פרסמה אמש (ראשון) צילום של עבודה לפסח בשפה האנגלית שחולקה לתלמידים בבית ספר בשרון, ועסקה בהיכרות עם הזמר אייל גולן, ששמו נקשר כזכור בפרשת "משחקי חברה" ואף נחקר במהלכה בחשד לבעילה אסורה בהסכמה. אודם התרעמה על הבמה שניתנה בבית הספר לזמר ועדכנה ששוחחה עם המורה שהעבירה את העבודה לתלמידים. איך זה נגמר?

יוצאת נגד גולן. יעל אודם, צילום: צילום מסך, חדשות 12

"עבודה לפסח בבית ספר בשרון", כתבה אודם. "האם הצודקת", ציטטה: "'זה האדם המפורסם שילדים בכיתה ד' צריכים להכיר? מישהו מסתכל על מה שמורים שולחים או שזה רק לסמן וי?'". 

"האם צודקת". יעל אודם, צילום: אינסטגרם

בהמשך שיתפה אודם בשיחה שניהלה עם המורה שחילקה את העבודה. "הורי הנהגה יקרים, בכיתות ד' ניתנה עבודה באנגלית עם טקסט ושאלות העוסקות באייל גולן", הסבירה. "אין ספק שמדובר בדמות שנויה במחלוקת בחברה שלנו, ואין סיבה לתת לו במה במסגרת הלימודים של הילדים. שוחחתי עם המורה שרצתה לתת לילדים נושא מעולמות התוכן שהם אוהבים, ולכן בחרה לתת את הדף הזה. חידדתי בפניה שעלינו לבחון התאמה של כל נושא או אדם שאנו בוחרים ללמד אודותיו. ביקשתי כעת שתבחר עבודת הגשה חלופית במקום זו. המשך שבוע טוב וחג שמח". 

אייל גולן דמות שנויה במחלוקת. אודם, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

נושאים חמים