הכדורגלן דניאל פרץ (24) נוטה שלא לחשוף יותר מידי כשזה מגיע לחייו האישיים ובאשר לזוגיות המתוקשרת עם נועה קירל. השניים, שהתארסו בחודש ספטמבר האחרון, מהווים כאחד מהפאוור קאפלס המסקרנים בביצה, מתכננים בימים אלו את החתונה שלהם.
בשיחה עם אור לוי, במסגרת הקמפיין הארצי של ער"ן לתלמידי ישראל, פרץ סיפר על הזוגיות בשלט רחוק. כשנשאל כיצד הוא מצליח לנהל מערכת יחסים בלונג דיסטנס השיב הכדורגלן:
"קודם כל אני אגיד את המילים המדהימות לאישה המדהימה שלי, לנועה. המון מזה זה בזכותה, כי אני הרבה יותר סטטי במקום שלי והיא זאת שלרוב צריכה לטוס ולחזור ולתאם את הלו"ז שלה. זה דורש המון עבודה והמון הקרבות משני הצדדים, אבל בעיקר מהצד שלה ובאמת דורש משנינו לשים את הזוגיות שלנו במקום הראשון".
על השפעת עבודתו על חייו האישיים שיתף דניאל כי: "זה מקצוע שדורש המון ויתורים, תזונה טובה ושעות שינה. הוויתור אני חושב הכי גדול זה שאני רחוק מהמשפחה שלי, מנועה ומהחברים שלי".





