בשבת הקרובה זוג אחד בעונה החדשה של "חתונה ממבט ראשון" יחליט על סיום דרכו המשותפת. עד שזה יקרה, נותרו כמה ימים של ניסיונות לנחש במי מדובר, ובקבוצת הפייסבוק של התוכנית "חתונה ממבט ראשון 2025 מרכלים ונהנים" כבר החלו, איך לא, להמר על זהותו של הזוג שלא צלח את המהמורות שבדרך. אז מי לדעת הגולשים יהיה זה שיפריד כוחות ולמה?
"אז מה אתם חושבים, איזה זוג יפרד בשבת?", שאלו בקבוצה של התוכנית בפוסט שזכה לעשרות תגובות. "נועם (בן שימול) ואיזבל (עיני) הם במצב הכי גרוע. אין שם שליש זוגיות, כלום. זה מבזה את שניהם, ולא בריא", טענה אחת הגולשות שקיבלה חיזוק מצד חברים אחרים בקבוצה, ויחד הפכו את נועם ואיזבל לזוג שהוזכר הכי הרבה פעמים. "נועם ואיזבל. כי אי אפשר לראות ולשמוע את איזבל. היא בלתי נסבלת עם התוקפנות שלה כלפי נועם, שלא בצדק בכלל". הייתה גם התייחסות לסצנה ששודרה בפרק המדובר אתמול. "נועם ואיזבל. גם המשקפיים שהרכיב והכובע שחבש הפריעו לה, והוא גם מרצה לא קטן, וזה ממש מעצבן!", "נראה לי שנועם ואיזבל הבינו שאין מה להבין יותר", סיכמו.
איזבל ונועם ממש לא היו הזוג היחיד שעלה כאופציה. "לדעתי הבכי של איילה (מינקר) לקראת הסוף הרגיש כאילו גמלה בלבה החלטה כואבת כי הרגש אצלה כבר התפתח. הוא (שחר גל, בן זוגה) לא בריא לה, והוא צריך לסדר עם עצמו מספר עניינים בדיוק כמו שהיא איחלה לו לפני אמבטיית הקרח. סומכת שהאינטליגנציה שלה תתגבר על הרגשות". גם אולה גל ואופיר חייט הוזכרו לא מעט. "בשביל הצופים - אולה ואופיר. תצילו אותנו", "אולה ואופיר באיחור של שלושה שבועות", עקצו.
עוד שמות של זוגות שעלו כאפשרות, אם כי במספרים נמוכים בהרבה הם: אסף שטרית ומינדי ארליך, חיה בוקובזה ומור זר, ושקד ביטון ורוני צדקא.
הגולשים גם הביעו על הדרך לא מעט סקפטיות לגבי העתיד של כלל הזוגות בתוכנית. "הסיכוי הוא שכולם, מי יותר ומי פחות", "נראה לי שאף זוג לא יישאר", "למה רק זוג אחד? בכדי למשוך עוד שבוע?", "כולם יפרדו. השאלה איזה זוג ישאר בסוף", "ממש לא משנה מה יקרה בשבת. כולם יפרדו בסוף, התאמה אפסית".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

