"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

פרסום ראשון: נטע אלחמיסטר בצעד מפתיע

אחרי שהייתה מיוצגת אצל הסוכן שי אביטל וניהלה את עצמה בשלושת השנים האחרונות, הדוגמנית ואשת העסקים חתמה בסוכנות ייצוג

,עודכן
0השמעה
נטע אלחמיסטר. צילום: מתוך אינסטגרם

לראשונה מאז שי אביטל:נטע אלחימיסטרחתמה בסוכנות הדוגמנים והטאלנטיםITMשל הסוכןעומרי יערי, כך נודע ל-"ForReal". אלחימיסטר הייתה מיוצגת בעבר אצל סוכן הדוגמניות שי אביטל ובשלוש השנים האחרונות ניהלה את עצמה.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

ההיכרות בין אלחמיסטר ויערי החלה שנים אחורה כחברים טובים והשניים אף שירתו יחד בצבא. לאורך השנים שמרו על קשר חברי וכעת הם חוברים לעבודה משותפת. מעבר לקריירת דוגמנות ענפה ומתוחזקת, אלחימיסטר היא הבעלים של מותג בגדי הים הבינלאומי BANANHOT יחד עם חברתה נועה בני, ובעלים של מותג הטיפוח והביוטי הבינלאומי BYNETA יחד עם לילית קוסמטיקה.

נטע אלחמיסטר,צילום: טל חמדי

בסוכנות של יערי מיוצגים בין היתר עדן פינס, מאיה קיי, טל מורד, פרידה עוזיאל, יעל שלביה ונוספים.אלחימיסטר מסרה: ״אני מתרגשת לחבור לעומרי, חבר נאמן שלי כבר שנים, ואני בטוחה שנעשה דברים מדהימים יחד״.

צפו: נטע אלחימסטר מרימה משקולת בהיריון| אינסטגרם

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו