"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

מגישת החדשות שתחליף את הילה קורח

החל ממחר: העיתונאית ומגישת החדשות דוריה למפל תצטרף לאודי סגל כמגישת המהדורה המרכזית של חדשות 13, ותחליף את הילה קורח שהודיעה על התפטרותה לפני למעלה מחודשיים

,עודכן
0השמעה
תוחלף. הילה קורח. צילום: יח"צ ערוץ 13

תמונה ראשונה: דוריה למפל מצטרפת לחדשות 13 במקום הילה קורח, שהודיעה על התפטרותה מהערוץ בחודש נובמבר האחרון. למפל תגיש את ה"מהדורה המרכזית" לצד אודי סגל ובנוסף לכך, תוביל כמדי מוצאי שבת גם את ״מהדורת השבת״.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

דוריה למפל, עיתונאית, עורכת ומגישה בעלת ותק של כ-20 שנה בתקשורת הישראלית, מצטרפת לצוות המגישים של המהדורה המרכזית בחדשות 13, לצד אודי סגל. יחד עם זאת, כאמור, תגיש את "מהדורת השבת" של הערוץ.

דוריה למפל באולפן חדשות 13,צילום: ינאי יחיאל

כידוע, למפל שימשה במגוון תפקידי עריכה והגשה, בהם ״חדשות הלילה” בערוץ 12, ״חדשות הערב״ בתאגיד השידור הציבורי כאן 11 ותוכניות אקטואליה בגלי צה”ל.
מחר היא תשדר את המהדורה הראשונה ומצפה לה משדר מורכב במיוחד ביום חזרתם של שלושה חטופים נוספים: ירדן ביבס, עופר קלדרון וקית׳ סגל.

למפל תיקח חלק במשדר חזרתם. קית' סיגל, ירדן ביבס ועופר קלדרון,צילום: ללא קרדיט
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו