"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

נסרין קדרי פונתה מהבמה לבית החולים

מה קרה לנסרין קדרי שניות אחרי ההופעה? הזמרת פונתה לבית החולים בעקבות התעלפות מדאיגה

,עודכן
0השמעה
נסרין קדרי בהופעה. צילום: השם שמור במערכת For Real

פרסום ראשון:נסרין קדריהתעלפה, ופונתה לבית החולים.

סוף שבוע פחות נעים לזמרת המצליחה שהופיעה אמש באירוע מיוחד לעובדי ״אסותא״. ל-For Real נודע כי דקות ספורות לאחר שהזמרת ירדה מהבמה היא התעלפה.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

למרות נוכחותם של עובדי המרכז הרפואי אסותא, קדרי דווקא פונתה לבית החולים ״אסף הרופא" (המרכז הרפואי שמיר בצריפין) - שם נבדקה וטופלה.

נסרין קדרי אמש בהופעה, רגעים לפני שהתעלפה| השם שמור במערכת For Real

בשבוע שעבר הוציא הזמרת את השיר ״לא לפנות אלי״ שזוכה להצלחה,לצד ביקורת, בתחנות הרדיו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו