"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

"נכנס בי וברח": כוכב "האח" עבר תאונה

משתתף העונה האחרונה של "האח הגדול" שילה שלום עבר תאונת דרכים בסוף השבוע האחרון. "אין מה לעשות, זה מה יש"

, עודכן
0השמעה
צרח מכאבים ובית "האח הגדול". צילום: אורן בן חקון

משתתף ״האח הגדול״, שילה שלום, שכיכב בעונה האחרונה של "האח הגדול" עבר בסוף השבוע האחרון תאונת דרכים כשנהג ברכבו האישי.

שילה שלום באולפן For Real, צילום: צליל עידו

התאונה התרחשה כשנהג ניסה לעקוף פקק, חצה קו הפרדה רצוף ופגע חזיתית ברכבו של שלום. שילה לא נפגע, אך נזק נגרם לרכבו הפרטי.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

הרכב של שילה אחרי התאונה, צילום: ללא קרדיט

כששלום עצר להחליף פרטים עם הנהג הפוגע, הוא ברח. שלום תיעד את האירוע ואתמול בצהריים הוא הגיע לתחנת המשטרה כדי להגיש תלונה.

הנהג ברח. שילה שלום בכניסתו לבית "האח הגדול", צילום: יח"צ רשת 13

על התאונה שילה כתב גם בעמוד האינסטגרם שלו: "אז ככה, אתמול עברתי תאונה", עדכן. "מישהו נכנס בי חזיתית וברח. העמדתי את הרכב במקום בטוח ועזבתי את המקום".

שלום מסר בתגובה: ״הלוואי שתרבות הנהיגה בישראל היתה אחרת, אבל אין מה לעשות זה מה יש. תנהגו בזהירות״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו