הדסה בן ארי, פרודתו של חנן בן ארי, נמצאת בימים אלה בלונדון כאורחת מטעם ההסתדרות הציונית העולמית ושגרירות ישראל בבריטניה בעקבות ספר חדש שהוציאה "הגיבורים של 7 באוקטובר". בין סיור בבית כנסת והרצאות היא מצאה זמן כדי לשפוך את הלב, ולספר על אישיותה, ועל הרצון שלה לחיות את החיים במלואם בזמן שיש לה לא מעט ילדים לגדל.
"אני חומרית מאוד, חשוב לי להגיד", הודתה בן ארי בפתח דבריה. "דואגת לשקט שלי, ולקפה, ולאימונים ולסדנאות. יש לי גם הוכחה שאני מגזימה. תמיד אחרי שאני משכיבה את הילדים לישון, הם שואלים לאן אני יוצאת הערב".
בהמשך עברה לכתוב על הביקור הראשון שלה בממלכה המאוחדת. "חשוב לי להגיד את זה כדי שתבינו שכבר עכשיו אני יודעת שהאירוע שאזכור יותר מכל מהביקור הראשון שלי בלונדון הוא דווקא השעה שהייתי בבית הכנסת הספרדי, אליו הגענו בעקבות יוסף מלאכי גדליה, גיבור מהספר שנפל ב-7 באוקטובר וסבא שלו היה רב בבית הכנסת הזה לפני 60 שנים. השגרירה שלנו בממלכה המאוחדת, ציפי חוטובלי ואני פתחנו את ארון הקודש והחזקנו ביד מחזור של יום כיפור. התפללנו על החטופים וגם על החיילים. ושרתי שוב ושוב ושוב אל נורא עלילה, אל נורא עלילה, המציא לנו מחילה בשעת הנעילה. ונאחזתי בספר הקודש, ושוב, אל נורא עלילה. ואנחנו מחכים לראות אותם שבים אלינו. תודה לבחור המקסים מאל על שנתן לי את סיכת החטופים שלו כששמע ששכחתי את שלי בבית! על שאר עלילותי הסאחיות בלונדון בפוסט הבא", הבטיחה בסיום.
כזכור, חנן בן ארי והדסה הודיעו בחודש אוגוסט האחרון על הגירושים שלהם אחרי 16 שנות נישואים. חנן שיתף שהפרידה שוברת לו את הלב ומכאיבה, אך באותה נשימה ציין כי ההחלטה התקבלה אחרי ניסיון להילחם על הזוגיות. בן ארי עדכן בנוסף כי הוא והדסה אמנם מפרקים את החבילה, אבל יגורו בשכנות, ישארו קרובים, וישמרו על החברות שלהם.





