"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

סכסוך חדש: הדר שירי נגד אמילי קופר

פרסום ראשון: מסתבר שחתול שחור עבר בין שתי דיירות "האח הגדול", אחרי שבבית הציגו חברות קרובה

, עודכן
0השמעה
הדר שירי, אמילי קופר , רן יחזקאל
הדר שירי, אמילי קופר. צילום: רן יחזקאל

במשך כל זמן שהותן בבית "האח הגדול", הדר שירי ואמילי קופר הציגו חברות קרובה וצמודה. כיום חודשיים אחרי שעזבו את הבית המפורסם במדינה - השתיים כבר לא קרובות כפי שהיו בעבר.

מקורבים מספרים כי הנתק בין השתיים החל בימים שלאחר היציאה מבית "האח", בזמן שקופר כבר הייתה חודש מחוץ לבית. שירי לקחה רגע לעצמה ושם החל הריחוק: "בסיום התכנית אמילי לא הבינה את הדר. לאט לאט הם התרחקו", סיפר מקורב.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

הדר שירי ואמילי קופר, צילום: אור גפן

אלא שעם הזמן, הריחוק הפך לסכסוך. מקורב אחר סיפר: "היו כל מיני קטעים שאמילי ניסתה לעשות להדר דווקא, וניסתה לדבר עם בנים שהיא לא אמורה לדבר איתם. היא דיברה עם מישהו שהיה בקשר עם הדר".

אמילי והדר, האח הגדול, צילום: צילום מסך

מהדר שירי נמסר: "כרגע אנחנו פחות בקשר, אני מאחלת לה מלא בהצלחה♥️".

מטעמה של אמילי קופר סירבו להתייחס לידיעה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו