"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

עדן חסון: "בטיחות זה הדבר הכי חשוב"

הזמר שיתף את הקהל בהחלטה לדחות את הופעת הענק שלו בהיכל מנורה בעקבות המצב הבטחוני: "מבאס קצת, אבל הכל לטובה"

עומר איסוביץ'
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שילם בהפתעה. עדן חסון , מתוך אינסטגרם
שילם בהפתעה. עדן חסון. צילום: מתוך אינסטגרם

עדן חסון (30) הפך בתקופה האחרונה לאחד הזמרים בישראל המדוברים בישראל. הופעתו הצפוייה בהיכל המנורה שהייתה אמורה להתקיים ביום חמישי הקרוב עוררה הרבה עניין בקרב הקהל משום שזו הופעתו הגדולה הראשונה לאחר יציאתו מהארון, אלא שהיום (א') הודיע הכוכב על דחייתה.

"קהל יקר ואהוב שלי. מבאס קצת, אבל הכל לטובה. לפי ההנחיות של פיקוד העורף, המופע שהיה אמור להתקיים ביום חמישי הקרוב ידחה לתאריך ה-23 בינואר בעזרת השם. כל הכרטיסים שנרכשו ליום חמישי יהיו תקפים אוטומטית לתאריך החדש" כתב חסון בפוסט שפירסם והוסיף: "הבטיחות שלנו זה הדבר הכי חשוב כרגע ולא נורא, אני יודע שעוד טיפה געגוע. יביא איתו חיבוק יותר גדול".

עדן חסון בהופעה בהיכל מנורה, צילום: עמרי סילבר

היכל מנורה בתל אביב מונה כ-10,383 מקומות ישיבה ומופע ענק בהיכל כמו זה חסון כולל נוכחות של עשרות אלפי אנשים כולל קהל, אנשי צוות, אבטחה ועוד. על פי הנחיות פיקוד העורף, ניתן לקיים התקהלויות בתל אביב ובגוש עד בסדר גודל של עד אלפיים איש בלבד.

עדן חסון בהופעה בהיכל מנורה, צילום: עמרי סילבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...