"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

עומר מילר: "אין לי מושג ממה מתפרנס"

עומר מילר היה עד לא לפני המון זמן אחד השפים המצליחים בישראל, ואז הוא החליט לעשות שינוי ענק בחייו ולצאת לדרך חדשה. אמש הוא שיתף כיצד הוא מתפרנס כעת, כשאין לו יותר מסעדות. "עושה רק מה שאני אוהב"

,עודכן
0השמעה
צם מאה שעות. עומר מילר. צילום: פיני סילוק

עומר מילר נמצא היום במקום אחר לגמרי בחייו. הוא עבר עם אשתו והילדים מתל אביב למושב, הוריד את מדי השף ונפרד מרשת ההמבורגים המצליחה שלו "סוסו אנד סאנס". כשהוא כבר עמוק בתוך המהפך הוא בחר אמש (שני) להשיב על שאלות פרטיות ואישיות שנשלחו אליו מצד הגולשים שנחשפים לתכניו. בסשן הוא דיבר על השינוי הגדול, על הקרוהן שממנה סבל ובה הוא נלחם היום באמצעות תזונה, וגם על הפרנסה.

עומר מילר,צילום: שניר (סופגי) גואטה

"סליחה על השאלה, ממה מתפרנסים?", ניסו הגולשים הישירים להבין. "אין לי מושג ממה אנחנו מתפרנסים", השיב מילר. "איכשהו, למזלנו, אנחנו עושים רק דברים שאנחנו אוהבים, כשפרנסה בצדם".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

"אין לי מושג ממה אנחנו מתפרנסים". מילר,

מילר הוא חולה קרוהן, שמרבה לשתף בהתמודדות עם המחלה בדרך טבעית, באמצעות שינוי תזונה, דרך שלא כוללת תרופות. "מתה לדעת איך אדם עם קרוהן שסובל מכאבי בטן, נהיה שף", העירה אחת העוקבות. "היה שף, כיום בדימוס", תיקן מילר. "הלכתי עם הלב, ובניגוד לדעת חברים, משפחה, מוח וכו'. שמח שהקשבתי ללב. זו הייתה תקופה סוערת, מרתקת, מעצימה, שורטת, ופוצעת. הכל ביחד. החיים עצמם".

"שף בדימוס". הסטורי של עומר מילר,צילום: מתוך אינסטגרם

והאם הוא חשב אי פעם שישפיע על כל כך הרבה אנשים? "בשיא הכנות, לא חשבתי שאהיה דמות משפיעה", כתב מילר. "למען האמת, אני עדיין נדהם מזה שאנשים שולחים לי מנות שלי שהם הכינו, צילומי גראונדינג, או אמבט קרח. אבל לצד ההלם, אני מאושר. אם הצלחתי לגרום לאדם אחד להתחיל בשינוי - עשיתי את שלי. אם הצלחתי לחזק ולעודד נער או נערה חולים במחלת מעי - זכיתי ממש", סיכם.

לא חשב שישפיע. מילר,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו