"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

הזמר שדרש מעל מיליון שקלים להופעה

פרסום ראשון: פאר טסי דורש למעלה ממיליון ש"ח להופעה בארה"ב – המפיק עמית מזרחי נותר המום ודוחה את הדרישה. האם טסי יפספס את ההזדמנות?

,עודכן
0השמעה
פאר טסי. צילום: קוקו

הדרישה של פאר טסי: למעלה ממיליון שקל להופעה אחת.

המפיק הישראלי הבינלאומי עמית מזרחי, שמפיק, בין היתר, הופעות של זמרים ישראלים במיאמי, פנה למנהליו של הזמר המצליח פאר טסי עם הצעה להופיע בארצות הברית. המפיק הציע לו בתמורה כרבע מליון שקלים עבור הופעה אחת, אבל בסביבתו של טסי דרשו 270,000 דולר, שהם למעלה ממיליון שקל.

בנבכי המשא ומתן: כמה כסף זה מספיק?

המפיק הגיש הצעה נגדית של 320,000 דולר עבור שתי הופעות, 1.2 מיליון שקלים, וגם הפעם סורב.
כידוע, ההופעות הללו מיועדות לישראלים הגרים בארה״ב והמכירה היא לקהל הרחב.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

עמית מזרחי: "הדרישה הזו תלושה מהמציאות"

מזרחי מסר בתגובה: ״לפני כשנה פניתי לאשתו של פאר טסי טל שהיא המנהלת שלו לעשות לפאר את כל הטור שלו בארצות הברית, והיא דיברה איתי על 50,000 דולר לכל הופעה, כולל ויזת אמן שאני אוציא לפאר. הסכמתי, ומשום מה הם היו עסוקים וזה לא יצא לפועל. עכשיו, כשפנינו אליהם שוב לסגור את זה ולהתחיל עם התהליך של הוויזה, הם אמרו לנו שזה לא אותו מחיר וזה 270,000 דולר להופעה. זה סכום מטורף ותלוש מהמציאות. הייתי המום - חשבתי שמדובר על שלוש הופעות והופתעתי לגלות שמדובר בהופעה אחת. זה לא מציאותי אבל שיהיה להם בהצלחה בהמשך הדרך. ההפסד הוא שלהם״.

מטעמו של טסי נמסר: ״נשמח להגיע להופיע ולשמח בארה״ב״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו