"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

כתב חדשות 12 נפצע בלבנון

ניצן שפירא נפצע הלילה במהלך פעילות צה"ל בלבנון. "זה מאחורינו", כתב בחשבונו ברשת החברתית

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ניצן שפירא , קשת 12
ניצן שפירא. צילום: קשת 12

עיתונאי חדשות 12 ניצן שפירא נפצע הלילה במהלך פעילות צה"ל בלבנון, ושבר את רגלו. בפוסט שפרסם לפני זמן קצר (רביעי) בצירוף תמונה שלו על כיסא גלגלים הוא סיפר על הפציעה, שיתף באירוע שאותו הגדיר כ"מורכב", והודה לחבריו שפינו אותו לבית החולים.

"נפצעתי הלילה בפעילות עם הצוות שלי בלבנון, ושברתי את הרגל", סיפר שפירא לעוקביו ברשת החברתית. "אירוע קצת מורכב, אבל זה מאחורינו והעיקר שיצאנו בשלום".

הפוסט של ניצן, צילום: מתוך אינסטגרם

בהמשך הודה לצוות הרפואי שטיפל בו ולחבריו שסייעו לחלצו מהאיזור שבו נפצע. "תודה לצוות המדהים של בית החולים זיו, וכמובן לצוות שלי שפינה במשך שעות, והיה שם גם כשהיה לא פשוט. כבוד ללבוש מדים, במיוחד בימים אלה, נשוב בקרוב", הבטיח.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...