"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

רן דנקר: "אופוריה בתחת שלי"

הזמר והשחקן התבטא באופן כעוס במיוחד בחשבונו ברשת החברתית אחרי חיסול ראש ארגון הטרור. נטלי דדון דווקא יצאה מגדרה

,עודכן
0השמעה
רן דנקר. צילום: דניאל קמינסקי

הבוקר (ראשון) אחרי סופ"ש דרמטי במיוחד שבו חוסל ראש ארגון הטרור חיזבאללה חסן נסראללה, הזמר רן דנקר ביקש לצנן את השמחה הגדולה על הסתלקותו של הטרוריסט וכתב בחשבונו באינסטגרם את דעתו הנחרצת בעניין.

"אופוריה בתחת שלי", כתב דנקר בכותרת ומתחת למילותיו שיבץ את סמל המאבק לשחרור החטופים. "יש משפחות שבראש השנה יחשבו על היקרים שלהם בקור במנהרה. אחריות הממשלה להוריד את נסראללה, שיבלה בגיהינום, ובאותה מידה להחזיר את הילדים שלנו הביתה", הבהיר.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

"אופריה בתחת שלי". רן דנקר,צילום: מתוך אינסטגרם

שעתיים קודם לכן פרסם דנקר מסר מטעם מטה המשפחות להחזרת החטופים והנעדרים: "שנה לאוקטובר, מה עם החטופים?", נשאל באותו מסר.

"מה עם החטופים?". הסטורי של דנקר,צילום: מתוך אינסטגרם

מי שחשבה אחרת לגמרי מדנקר והביעה שמחה גדולה נוכח החיסול של נסראללה הייתה אושיית הרשת והדוגמנית נטלי דדון, שגם הגדילה לעשות ויצאה לרחובות לחלק מתוקים. "בקלאוות", כתבה בפוסט שהקדישה לעניין באינסטגרם. "ומי שלא שמח עכשיו שילך לראות רופא. ומי שכותב 'אנחנו לא הם' שיוציא את הגזר מהתחת, הבקלאווה שלנו כשרה. ומי שלא קופץ באוויר כשהעולם הפך לטוב יותר שיבוא לבקלאווה, ספינג׳ וחיבוק. עליי! נקמה! מתוקה מדבש!!! שנה טובה".

View this post on Instagram

A post shared by Nataly Dadon (@natalydadon)

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו